Sjećate se nje?

Njezin hit ''Iza ponoći'' znaju svi, zvali su je dance kraljicom Hrvata, a danas živi potpuno drugačijim životom!

Pjevačica Marinela Jantoš Ella (Foto: IN Magazin) - 4 Pjevačica Marinela Jantoš Ella (Foto: IN Magazin) - 4 In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Pjevačica Marinela Jantoš Ella (Foto: IN Magazin) - 4 Pjevačica Marinela Jantoš Ella (Foto: IN Magazin) - 3 Pjevačica Marinela Jantoš Ella (Foto: IN Magazin) - 2 Marinela Jantoš Ella (Foto: Youtube Screenshot) Marinela Jantoš - 3 Marinela Jantoš - 1 +0 Marinela Jantoš - 2 Galerija

Marinela Ella Jantoš danas radi kao konobarica u kafiću, a nekada je žarila i palila domaćom glazbenom scenom.

Pjevačica Marinela Ella Jantoš nekada je žarila i palila domaćom glazbenom scenom i njezini su hitovi obilježili 90-e godine, no ta su vremena daleko iza nje i ona danas živi drugačijim životom.

Ellu generacije najviše pamte po hitu ''Iza ponoći'' koji se i nakon toliko godina rado pjevuši, a danas govori kako je 90-ih radila punom parom, ali malo zaradila.  Majka je 13-godišnje djevojčice Rozi, zna održati pokoji koncert, ali kako od njih ne može živjeti, radila je kao njegovateljica u Engleskoj, što je bila otkrila u jednom od intervjua za IN Magazin.

Danas pak radi kao konobarica, a na radnom su ju mjestu snimili i fotografi kojima je rado pozirala. Slava Elli nikada nije udarila u glavu, dapače, kad je zagustilo, nije imala problem s time da pozornicu zamijeni šankom.

''Ja sam radila u jednoj udruzi kao konobar, a meni frajer nije htio uzeti cugu, rekao je da je on moj obožavatelj i da on ne može da ja njega poslužim'', izjavila je za IN Magazin.

Jedan od posljednjih nastupa održala je prije dvije godine u Zagrebu na kojem je pažnju plijenila odvažnim stajlingom i kombinacijom. Naime, Ella je na pozornicu izašla u kostimu koji je više otkrivao nego sakrivao čime je pokazala kako je još uvijek u top formi. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene