I tad je bila omiljena!

Sjećate se Maje Šuput od prije 14 godina? I onda je nosila kraću frizuru, a u izlascima ju je pratilo dobro poznato lice!

Maja Šuput Maja Šuput Davor Puklavec 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač i Maja Šuput Sonja Kovač i Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput +20 Ane Marie Bubalo i Maja Šuput Galerija

Maja Šuput prije 14 godina također je nosila kratku frizuru, a na društvenim je događanjima i eventima bila rado viđen gost.

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput danas slovi kao jedna od najomiljenijih i najsimpatičnijih televizijskih osoba. Imali smo je priliku donedavno gledati u popularnom showu "Ples sa zvijezdama", a od subote ćemo je pratiti u emisiji "Supertalent" kao jednu od članica žirija.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Iako se bavi pjevanjem i publika zaista voli nju i njezine pjesme, ali i energiju, Šuput je vrlo svestrana žena i vrhunska poduzetnica. Tako je u međuvremenu pokrenula vlastiti brend kozmetike "Shu Shu" za žene i djecu, a osmislila je i dječje pjesmice te slikovnice. 

Na Instagram profilu prati je 516 tisuća obožavatelja koji uživaju u njezinim svakidašnjim objavama, ali i njezinom sinčiću Bloomu koji je toliko sladak da mu fanovi jednostavno ne mogu odolijeti.

Pjevačica se pronašla u ulozi majke 2021. godine kada je rodila Blooma kojeg je dobila sa suprugom Nenadom Tatarinovom, a par je u sretnom braku od 2019. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja rado dijeli fotke u svojim neobičnim outfitima iza kojih stoji njezin stilist i prijatelj Marko Grubnić. Maja je u Markovu društvu uživala i u izlascima 2008. godine što pokazuju i fotografije na kojima ona izgleda u potpunosti drugačije. Imala je kratku kosu i bila je vrlo ležerno odjevena, nosila je sivu pletenu haljinicu i ispod crne najlonke. 

Iako i danas rado nosi kratke frizure, često nas iznenadi nekim novim lookom kojeg napravi pomoću ekstenzija. Maja je ovih dana proslavila svoj 43. rođendan, a čini nam se kako pjevačica sada izgleda puno mlađe nego prije 14 godina. Za svoj rođendan izabrala je neobičnu crnu dugu haljinu s prorezima koji su istaknuli njezinu zgodnu figuru.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nikol Bulat - 1 Nikol Bulat - 2 Nikol Bulat - 3 Nikol Bulat - 4 +4 Nikol Bulat - 6 Nekad i sad Bivša feminemka žarila je i palila domaćom scenom, a danas ne nalikuje na sebe i živi potpuno drugačije

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar - 3 Kaja Vidmar - 4 Kaja Vidmar - 5 Kaja Vidmar - 1 +19 Kaja Vidmar - 2 Celebrity Lijepa Kaja bodrila je svog Vrsaljka u teškom trenutku, ne krije koliko je ponosna na njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene