teško ju je prepoznati

Nevjerojatno je koliko se ova žena promijenila od početka karijere, na najnovijim fotkama ne nalikuje na sebe

Lana Del Rey Lana Del Rey PR 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Del Rey Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Lana Del Rey (Foto: Instagram) Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Lana Del Rey Italija (Foto: Profimedia) Lana Del Rey (Foto: Getty) Lana Del Rey (Foto: Getty) Lana Del Rey (Foto: Getty) +0 Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Galerija

Lanu Del Rey paparazzi su ovog tjedna snimili u Beverly Hillsu. Danas izgleda potpuno drugačije od dana kada se proslavila.

Pjevačicu Lanu Del Rey (35) dugo nismo imali priliku vidjeti, a otkako se vratila u javnost ne prestaje zabrinjavati obožavatelje svojim izgledom, koji se dosta promijenio.

Pogledaj i ovo Lana Del Rey svi su je gledali Neprimjeren outfit za crkvu pjevačice koja se više ne pojavljuje često u javnosti, a sve ju je teže i prepoznati!

Osim što je nabacila nekoliko kilograma viška, strani mediji navode i kako je njezin novi izgled rezultat loših estetskih korekcija, poput ubrizgavanja botoksa, i nepotrebnih odlazaka plastičnom kirurgu u njezinim godinama.

Iako je postala gotovo neprepoznatljiva, i dalje ne uspijeva pobjeći paparazzima, koji su je ovoga tjedna fotografirali u Beverly Hillsu.

Pjevačica koja je zbog svojeg prepoznatljivog stila stekla status modne ikone, za ovu je prigodu odjenula običnu bijelu majicu, kratke crne hlače i tenisice te je oko struka zavezala kariranu košulju, a čak je i u tom, za nju netipičnom izdanju bila primijećena. Pažnju je privlačio i golemi dijamantni prsten kojim ju je u prosincu prošle godine zaprosio pjevač i gitarist Clayton Johnson (32).

Par se upoznao na aplikaciji za spojeve u kolovozu prošle godine, a vezu su započeli samo 5 mjeseci nakon što je Lana prekinula sa zgodnim policajcem Seanom Larkinom, kako su izvijestili strani mediji. Iako su svoju vezu dugo tajili, obožavatelji su shvatili da su par kada su počeli flertovati jedno s drugim na Instagramu, a Lana je već i ranije u svojim storyjima objavila njihovu zajedničku fotku na kojoj nosi prsten nalik zaručničkom. Dijamantni prsten pokazala je i prošle godine u emisiji "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" kada su počela govorkanja o zarukama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lana Del Rey (@lanadelrey)

Inače, Lana je u prošlosti navodno bila zaručena i za pjevača Barrieja-Jamesa O'Neilla, no ni te zaruke nikada nije službeno potvrdila.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Aktivan život Ane Rucner - 1 Aktivan život Ane Rucner - 6 Ana Rucner Ana Rucner - 2 +1 Ana Rucner - 1 Celebrity Ana Rucner fotkama izazvala podijeljena mišljenja, no rijetki bi se usudili napraviti što i ona: "Ne mogu ni gledati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene