ne taji zahvate

Ovako je izgledala prije četiri godine kada je postala naša misica, a danas je gotovo neprepoznatljiva

Eni Šukunda Eni Šukunda In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda Eni Šukunda Eni Šukunda +0 Barabe predstavile novi singl (FOTO: Screenshot/YouTube) Galerija

Bivša Miss Supranational Hrvatske Eni Šukunda iznenadila je izgledom na ovogodišnjem izboru za Miss Supranational Zagreba i Zagrebačke županije.

Atraktivna Eni Šukunda titulom Miss Supranational Hrvatske okrunila se 2017. godine, a od tada se puno promijenila.

Pogledaj i ovo Amanda Bynes (Foto: Instagram) baš šteta Nekad je bila prava slatkica, no upala je u tipične probleme tinejdžerskih zvijezda i danas je neprepoznatljiva!

Dugo je nismo imali priliku vidjeti u javnosti, no ovoga se tjedna pojavila na izboru za Miss Supranational Zagreba i Zagrebačke županije, gdje je plijenila pažnju svilenom plavom haljinom s visokim prorezom i dubokim dekolteom, ali i svojim drugačijim izgledom.

Eni ne skriva da se tijekom godina podvrgnula estetskim operacijama, a za časopis Story otkrila je da je njezin zadnji zahvat bio takozvani "cat eye" kojim se postiže mačkasti izgled očiju.

Priznala je i da se prije četiri godine podvrgnula korekciji nosa koja je pošla po zlu, pa je otišla potražiti pomoć kod plastičnog kirurga u Turskoj.

O svojim zahvatima otvoreno govori i na svojem Instagramu koji je zaključala, ali je svejedno prati više od 7,5 tisuća ljudi, a tamo je otkrila i da je povećala grudi i usne.

Iako o svojem privatnom životu ne odaje puno, Eni je prošle godine za IN magazin otkrila da se zaručila.

"Ova godina nam je osim tog lockdowna i gubitka posla donijela ljubav", pohvalila se tada, no ostala je tajnovita oko svojeg odabranika i planova za vjenčanje.

U našoj galeriji prisjetite se kako je Eni izgledala prije četiri godine kada je postala hrvatska misica i kada se pojavljivala u spotovima domaćih glazbenika, a pronašli smo i njezine fotke iz 2010. godine kada je odabrana za Miss Sisačko-moslavačke županije.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Aktivan život Ane Rucner - 1 Aktivan život Ane Rucner - 6 Ana Rucner Ana Rucner - 2 +1 Ana Rucner - 1 Celebrity Ana Rucner fotkama izazvala podijeljena mišljenja, no rijetki bi se usudili napraviti što i ona: "Ne mogu ni gledati"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene