Sjećate se "Plemena"?

Seriju o životu djece u postapokalipsi svi su obožavali, a evo kako njeni glavni junaci izgledaju 21 godinu kasnije!

Meryl Cassie Meryl Cassie Screenshot/Youtube 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Beth Allen Antonia Prebble Meryl Cassie Caleb Ross Dwayne Cameron Meryl Cassie - 4 Meryl Cassie - 1 Meryl Cassie - 2 Meryl Cassie - 3 Meryl Cassie - 5 +11 Dwayne Cameron - 2 Galerija

Serija "Pleme" bila je hit u svijetu od 1999. do 2003. godine, a većina njezine glumačke ekipe i dalje je aktivna u tom svijetu.

Novozelandsko-britanska znanstvenofantastična serija "Pleme", prikazivala se na malim ekranima od 1999. do 2003. godine u više od 40 zemalja svijeta, njezina se radnja odvijala u postapokaliptičnom razdoblju i to nakon što je tajanstveni smrtonosni virus usmrtio sve odrasle te su preživjela samo djeca koja su morala sama brinuti o sebi.

Njezini likovi obilježili su brojna djetinjstva, pogotovo oni glavni poput Amber, Braya, Ebony, Lexa, ali i ostali članov glumačke ekipe, a kojih smo se prisjetili dvadeset godina kasnije.

Jeste li gledali seriju "Pleme"?

  • Da, svaku epizodu.
  • Ne, nikad čuo.

Ukupno glasova:

Novozelandska glumica Beth Allen utjelovila je jednu od glavnih junakinja serije, plavokosu i osjećajnu Amber. Ona je bila članica plemena Mall Rats, a glavni joj je cilj bio borba za pravdu i jednakost. Beth danas ima 39 godina i još uvijek se bavi glumom. Nakon serije "Pleme" pojavila se u nekoliko serija, između ostalog u "Power Rangersima" te u seriji "Shortland Street", a zanimljivo joj je da joj najbolja prijateljica Antonia Prebble, koja je u seriji "Pleme" glumila Trudy.

Uloga najveće negativke u seriji pripala je Meryl Cassie, koja je glumila Ebony. Ona je svojom snalažljivošću stekla veliku moć, pa čak i započela rat protiv Odabranih. Meryl se danas bavi pjevanjem, a još je i na snimanju serije sudjelovala u snimanju njezina soundtracka, pa je od drugog nastavka do kraja emitiranja pjevala uvodnu pjesmu. Danas kao pjevačica nastupa sa svojim sestrama Megan i Monique, koje su također glumile u seriji "Pleme" i to Javu i Sivu.

Uloga trudne 14-godišnje djevojčice Trudy, koja je rodila dijete i nakon toga uspješno pobijedila postporođajnu depresiju pripala je glumici Antoniji Prebble. I ona se poput svojih kolegica Beth i Meryl i danas bavi glumom, pa se tako pojavila u serijama "Outrageous Fortune", "Anzac Girls" i "Power Rangers", a glumila je i u kazališnim predstavama.

Što se tiče muškog dijela glumačke ekipe, tiha patnja brojnih tinejdžerica bio je Bray kojeg je utjelovio glumac Dwayne Cameron. I danas je poznat kao glumac, ali i kao scenarist i redatelj. Nakon serije "Pleme" pojavio se u nekoliko indie filmova, serijama "Power Rangers", "Shortland Street" i "The Cult".

Brayu je glavna konkurencija u seriji bio Lex, i to kao divlji i zločesti dečko, no koji s vremenom postaje nježna i dobra duša. Njega je glumio Caleb Ross, koji se danas više ne bavi glumačkim poslom već nečim potpuno drugačijim. Naime, najveća su mu zanimacija eskimski psi s kojima se bio preselio u Manitobu, gdje su zajedno proveli tri godine i o čemu je snimio dokumentarni film.

Iako su tvorci serije planirali snimati nove sezone, od te su ideje ipak odustali jer su glumci odrasli i njihove godine više nisu mogle pratiti originalnu radnju i temu serije.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Deva Cassel - 2 Deva Cassel - 1 Deva Cassel - 3 Deva Cassel i Saul Nanni - 11 +24 Deva Cassel i Saul Nanni - 6 Celebrity Kći jedne od najljepših žena svijeta sve više nalikuje na nju, njezinoj ljepoti ne prestaju se diviti: "Stvarno princeza!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek Salma Hayek Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 3 +26 Salma Hayek - 2 Celebrity Čini se da je 57-godišnja glumica itekako svjesna svoje ljepote, najnovije fotografije u badiću koje je objavila to i potvrđuju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene