Prošlo je 28 godina!

Pogledajte kako danas izgledaju Scully i Mulder, omiljeni dvojac iz serije koja je nekima ledila krv u žilama

Gillian Anderson (Foto: IMDB) Gillian Anderson (Foto: IMDB) IMDB 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Gillian Anderson (Foto: Getty Images) Gillian Anderson (Foto: Profimedia) Gillian Anderson (Foto: Profimedia) Gillian Anderson (Foto: IMDB) Gillian Anderson (Foto: IMDB) +0 Gillian Anderson (Foto: IMDB) Galerija

Gillian Anderson i David Duchovny bili su glavne zvijezde serije "Dosjei X" koju i danas mnogi pamte.

Gillian Anderson i David Duchovny svjetsku su slavu stekli u kultnoj seriji "Dosjei X" koja je premijeru doživjela prije punih 28 godina, a njezine se glavne zvijezde itekako promijenile do današnjih dana.

Pogledaj i ovo showbuzz Što je istina? MISTERIJ nakon izvanzemaljske otmice vratila se još mlađa

Njihovih se napetih i misterioznih avantura gledatelji diljem svijeta još uvijek rado prisjećaju i to iz svih 11 sezona koliko je potrajalo emitiranje serije.

Gillian je u seriji imala imidž mlade crvenokose agentice FBI-a, a David njezinog hrabrog kolege. Danas 53-godišnja glumica više na nalikuje na to izdanje, a oni koji ju sretni na ulici u ležernom izdanju, teško ju prepoznaju. Danas ima kratku plavu kosu, a svoj je mladoliki izgled pokušala održati tretmanima zatezanja lica o čemu je i javno bila progovorila.

"Bojala sam se da će, kako budem starila, sve više zaboravljati na mene, da ću postati nevidljiva. I onda sam jednog dana vidjela sebe na ekranu i shvatila da sam se promijenila. To je bila šokatna spoznaja. Plakala sam cijeli dan. To je trenutak kada se čovjek treba okrenuti sebi i drugim vrijednostima", ispričala je glumica jednom prilikom koja je posljednju zapaženu ulogu ostvarila u trećoj sezoni serije "Kruna" kao Margaret Thatcher.

David je nedavno proslavio 61. rođendan, a prije četiri godine je odlučio uzeti pauzu od glume te se posvetiti pisanju i pjevanju. Osim u "Dosjeima X" uspjeh je postigao i u seriji "Kalifornikacija" kao Hank Moody.

Uz to imao je poprilično buran privatni život, a 2008. godine priznao je kako se prijavio u rehabilitacijski centar zbog ovisnosti o seksu. Iste je godine njegov glasnogovornik objavio kako se David nekoliko mjeseci ranije rastao od supruge Tee Leoni. Par se mirio i rastajao narednih godina, a 2014. godine službeno su se rastali.

Mediji su često nagađali kako je često varao suprugu, no nikada nisu postojali čvrsti dokazi za to. S Teom je i danas u dobrim odnosima zbog djece, a bivšoj je plaćao i alimentaciju od 40.000 kuna mjesečno.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Profimedia) +3 Jared Leto (Foto: Getty Images) Celebrity Malo tko bi prepoznao miljenika žena da ga sretne na ulici, naglo se pomladio, a još nedavno je bio proćelav i sijed

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene