puno se promijenio

Pamtimo ga po izblajhanoj kosi i otkačenim košuljama, no na okupljanju kultnih "Prijatelja" mnogi ga nisu prepoznali

James Michael Tyler (Foto: Screenshot) James Michael Tyler (Foto: Screenshot) Screenshot 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju James Michael Tyler (Foto: Screenshot) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Getty Images) James Michael Tyler (Foto: Instagram) +0 James Michael Tyler (Foto: Instagram) Galerija

James Michael Tyler koji je u "Prijateljima" glumio Gunthera, na okupljanju ekipe iz serije mnoge je iznenadio izgledom.

Glumac James Michael Tyler (59) proslavio se ulogom Gunthera u popularnoj humorističnoj seriji "Prijatelji", u kojoj je bio angažiran kao statist, no ostao je glumiti u svih 10 sezona.

Pogledaj i ovo James Michael Tyler (Foto: Screenshot) Je li to stvarno on?! Sjećate se Gunthera iz ''Prijatelja''? Zaštitni znak mu je bila kratka plava kosa, a danas ga ne biste prepoznali

Kao voditelja kafića Central Perk u kojem se okupljala glavna šestorka iz serije, gledatelje je zabavljao svojim ironičnim komentarima i opsesijom s Rachel, a zaštitni znak bile su mu šarene košulje i kravate te kratka izblajhana kosa.

No Tyler se od tada puno primijenio i kada se na specijalnom okupljanju "Prijatelja" pridružio glavnoj glumačkoj ekipi putem Zooma, mnogi gledatelji ga nisu prepoznali.

"Hej ekipa, lijepo vas je opet sve vidjeti. Izgledate sjajno", kazao je preko videa, a na pitanje kako pamti svoje vrijeme u seriji odgovorio je: "Iskreno, to je najznačajnijih 10 godina u mojem životu".

Dodao je i kako nije mogao zamisliti bolje iskustvo te je nahvalio ekipu iz serije, ističući kako mu je bio gušt raditi s njima.

A iako je njegovo javljanje bilo kratko, njegove nove fotke i snimke brzo su preplavile društvene mreže i mnogi su se u čudu pitali je li to zapravo on.

Sa šiltericom na glavi, prosijedom bradom i kojim kilogramom viška, Tyler više nimalo ne nalikuje legendarnom Guntheru, no njegovo pojavljivanje svejedno je oduševilo obožavatelje serije kojima je bilo posebno simpatično što je i ovaj put ostao po strani.

Inače, nakon glavne šestorke iz serije, Tyler se pojavio u najviše epizoda, točnije njih 56, a iako se u seriji prvi put pojavio već u drugoj epizodi, do 33. nije progovorio ni riječ.

Jednom je prilikom za Daily Star Sunday otkrio i da je izgubio kontakt s većinom glavnih glumaca iz serije te da s Jennifer Aniston uopće nije pričao od završetka snimanja.

"To nije ništa osobno. Glumci idu dalje svojim putem. Prošlo je puno vremena, stvari se mijenjaju", komentirao je tada svoj odnos s ekipom iz "Prijatelja".

Iako nakon "Prijatelja" nije ostvario nijednu značajniju ulogu, nastavio je glumiti te se pojavio u serijama poput "Joey", "Sabrina, mala vještica" i "Slobodni strijelci".

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić Celebrity Albina završila u utrci za nimalo laskavu titulu na Eurosongu koju je 2016. osvojila i Nina Kraljić

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene