Dugo je nije bilo

Znate li tko je bila i kako izgleda prva supruga Toma Cruisea? Zbog nje je postao opsjednut bizarnim kultom!

Tom Cruise Tom Cruise Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Cruise Mimi Rogers (Foto: Profimedia) Mimi Rogers - 1 Mimi Rogers - 3 Mimi Rogers - 4 Mimi Rogers - 5 Mimi Rogers - 2 Mimi Rogers i Tom Cruise - 3 Mimi Rogers i Tom Cruise - 2 Mimi Rogers i Tom Cruise - 1 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William - 7 +16 Tom Cruise, Kate Middleton i princ William Galerija

Mimi Rogers bila je prva supruga Toma Cruisea koja ga je uvela u kontroverezni svijet scijentološle crkve.

Američka glumica, poznata i kao prva supruga Toma Cruisea, Mimi Rogers pojavila se na dodjeli nagrada Gracie gdje je svojim dolaskom izazvala veliko zanimanje, nakon što se neko vrijeme nije pojavljivala u javnosti. 

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Ne zamjera im Napokon progovorila: Djeca su je napustila zbog kontroverzne vjere, no skandaloznog oca obožavaju

Danas 66-godišnja glumica odabrala je za tu prigodu pripijenu cvjetnu haljinu kojom je istaknula svoju liniju, a dok je pozirala okupljenim fotografima nije skidala osmijeh s lica.

Mimi i Tom u braku su bili od 1987. do 1990. godine, a upravo ga je ona upoznala sa scijentološkom crkvom kojoj glumac i dan danas pripada, a zbog koje su ga navodno ostavile i bivše supruge Nicole Kidman i Katie Holmes. Mimi je naime bila odgajana prema scijentološkim vjerovanjima i pravilima, no danas više ne živi po njima.

Nakon razvoda od Toma, ostala je zapamćena njezina izjava za magazin Playboy kako je on mislio da mora biti u celibatu da bi "održao čistoću svog alata".

Mimi je prije Toma bila je u braku s Jimom Rogersom, a danas je udana za filmskog producenta Chrisa Ciaffu s kojim ima dvoje djece. I dalje se aktivno bavi glumom i trenutačno igra glavnu ulogu u novoj seriji "Bosch: Legacy".

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 +24 Ivana Knoll - 1 Celebrity Atraktivna Hrvatica iznenadila pratitelje rijetkom fotografijom u trapericama u koje je jedva ugurala svoju bujnu pozadinu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene