Tiha patnja mnogih

Sjećate se Žene vrač? U osmom desetljeću izaziva zavist mlađih kolegica, a jednu stvar ne želi nikako priznati!

Jane Seymour Jane Seymour Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Seymour - 2 Jane Seymour - 1 +0 Jane Seymour Galerija

Jane Seymour progovorila je o estetskim zahvatima na kojima je ipak bila, iako je dugi niz to negirala.

Nakon što je nedavno otvoreno progovorila o odlascima kod plastičnog kirurga, britanska glumica Jane Seymour pojavila se sjajno raspoložena na premijeri serije "The Ofter" u Los Angelesu i spremno pozirala okupljenim fotografima.

Pogledaj i ovo showbuzz Uživala na plaži Ova divna žena ima 70 godina, a izgleda kao djevojčica: Tvrdi da je tajna njezina mlađahnog izgleda jako jednostavna

71-godišnja Jane za tu je priliku odabrala haljinu na jedno rame s uzorkom leptira i malim prorezom s prednje strane, a duga raspuštena kosa, koja je s godinama postala njen zaštitni znak, padala joj je niz leđa. Na licu je nosila minimalno šminke, a široki osmijeh cijelo vrijeme nije skidala.

Jane je nedavno u emisiji "Steph's Packed Lunch" progovorila o estetskim zahvatima na kojima je bila, pa je priznala kako je u dobi od 40 godina bila na operaciji povećanja grudi, a tijekom 90-ih godina kada je bila na vrhuncu slave, odvažila se i na lagano podizanje kapaka.

Ipak, jednu stvar oštro negira i tvrdi da se na tako nešto ne bi nikad odvažila.

"Facelifting nisam nikada radila, to su me puno pitali pitali, ali to ne znači da mislim da nitko drugi to ne bi trebao raditi", potvrdila je i za The Daily Express.

Jane je nedavno objasnila kako je moguće da tako dobro izgleda i kako održava svoju formu u 80-im godinama. Ispričala je da su tajna njezina uspjeha pilates, jedan obrok dnevno i uživanje u čaši vina i tamnoj čokoladi. Uz to voli hodati, a kaže kako nikad nije na dijeti i da vjeruje da si treba ugađati, no umjereno.

"Šetam po plaži, vježbam pilates. Pokušavam ostati u formi i jesti zdravo, ali nikad nisam na dijeti i slično, sve je umjereno i to djeluje na mene", rekla je Jane.

Tijekom bogate karijere glumica je vodila zanimljiv privatni život. Četiri puta se udavala i rastajala, a prvi put je pred oltar stala s Michaelom Attenboroughom 1971. godine. Nakon dvije godine njihova je ljubav pukla, a Jane je utjehu pronašla u njegovu prijatelju Geoffreyju Planeru, s kojim je godinu dana bila u braku.

Treći put se udala za Davida Flynna s kojim je dobila dvoje djece, a nakon što su se 1992. godine razveli zaljubila se u Jamesa Kreacha s kojim je dobila blizance. Zajedno su bili sve do 2015. godine kada su objavili da službeno nisu više u braku.

Lijepa Jane se tri puta skinula za Playboy, a posljednji put je to učinila prije četiri godine, čime je postala najstarija žena koja se skinula za naslovnicu poznatog časopisa, a najveću slavu donijela joj je serija "Doktorica Quinn, žena vrač" koja je bila emitirana od 1993. do 1998. godine.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 4 Mia Negovetić - 2 Mia Negovetić - 1 Mia Negovetić - 5 +3 Mia Negovetić Celebrity Mia Negovetić pokazala trbuh u mini topiću, ovim zadnjim izdanjem dala je do znanja da je daleko od djevojčice koju pamtimo!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na proslavi svog 50. rođendana - 6 Severina na proslavi svog 50. rođendana - 8 Severina Severina +1 Severina Nekad i sad Pogledajte kako je Severina izgledala sa samo 19 godina, već tada je bilo jasno da će biti velika zvijezda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene