Sjećate se nje?

Bila je jedno od najpoželjnijih domaćih lica s malih ekrana, slovila i za najseksi Hrvaticu, a onda je samo nestala!

Emilija Bunjac Emilija Bunjac Jurica Galoić/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Emilija Bunjac - 16 Emilija Bunjac - 10 Emilija Bunjac Emilija Bunjac - 17 Emilija Bunjac - 15 Emilija Bunjac - 14 Emilija Bunjac - 1 Emilija Bunjac - 2 Emilija Bunjac - 3 Emilija Bunjac - 4 +10 Emilija Bunjac - 5 Galerija

Emilija Bunjac svojevremeno je slovila kao jedna od najseksi Hrvatica, a danas živi obiteljskim životom, daleko od očiju javnosti.

Emilija Bunjac mnogima je još ostala u pamćenju kao atraktivna voditeljica emisije "Automotiv", a gledali smo je i kao glumicu u seriji "Nad lipom 35", no zadnjih godina je potpuno nestala iz javnost.

Emilija je na Business Academyji u Zagrebu studirala za voditelje u elektroničkim medijima, a osim što je radila kao sportska novinarka i voditeljica, bavila se i manekenstvom, te je pozirala gola za časopis "Klik".

Svojevremeno je slavila kao jedna od najseksi Hrvatica i obilazila je sva važna društvena okupljanja.

Sada su osvanule njezine fotografije s dobrotvorne aukcije fotografija Jadrana Lazića iz 2007. godine, na kojoj je plijenila poglede u crnoj haljini bez naramenica koju je obogatila efektnim nakitom.

Emilija se 2011. godine udala za misterioznog Francuza i danas živi obiteljskim životom, daleko od očiju javnosti, a nije prisutna ni na društvenim mrežama.

Prije udaje bila je u dugogodišnjoj vezi s rukometašem Đurom Ćukom.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Pecotić Peco i Petra Nižetić Marko Pecotić i Silvia Dvornik - 2 Marko Pecotić i Silvia Dvornik Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 9 +16 Silvia Dvornik i Marko Pecotić - 10 Celebrity Dobro raspoloženi Peco uhvaćen u društvu poznate Splićanke koju posljednjih godina rijetko viđamo

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić - 1 Melkior Bašić - 3 Melkior Bašić - 2 Melkior Bašić - 1 +21 Melkior Bašić - 2 Nekad i sad Pogledajte kako je chef Melkior Bašić izgledao prije nego što je postao zvijezda MasterChefa i miljenik žena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene