Prošlo je puno godina

Evo kako je najomraženija članica kraljevske obitelji izgledala prije udaje za svoju pravu ljubav

Camilla, vojvotkinja od Cornwalla Camilla, vojvotkinja od Cornwalla Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla, vojvotkinja od Cornwalla - 3 Camilla, vojvotkinja od Cornwalla - 6 Camilla, vojvotkinja od Cornwalla - 4 Camilla, vojvotkinja od Cornwalla - 3 Vjenčanje Camille i princa Charlesa - 7 Vjenčanje Camille i princa Charlesa - 6 Vjenčanje Camille i princa Charlesa - 5 Vjenčanje Camille i princa Charlesa - 4 Vjenčanje Camille i princa Charlesa - 3 Vjenčanje Camille i princa Charlesa - 2 +9 Vjenčanje Camille i princa Charlesa - 1 Galerija

Vojvotkinja od Cornwalla, supruga princa Charlesa Camilla, uskoro će proslaviti 75. rođendan, a evo kako je ova dama izgledala prije nego se konačno udala za voljenog muškarca.

Camilla, vojvotkinja od Cornwalla i supruga princa Charlesa uskoro će proslaviti 75. rođendan, a mnogi se pitaju kako je izgledala prije nego je javnosti postala poznata zbog šuškanja da je princ Charles s njom varao tadašnju suprugu, princezu Dianu.

Pogledaj i ovo Pogreb princeze Diane nešto su snimili u tajnosti U pripremi emotivne scene tragične smrti princeze Diane i pogreba, Britance razljutili prizori privatnih scena

Naime, romansa Charlesa i Camille traje već više od 50 godina, a princ je u Camillu strastveno bio zaljubljen iako je ženio pokojnu princezu Dianu.

U našoj galeriji možete pogledati nekoliko fotografija mlađahne Camille koja bi uz svoga supruga Charlesa trebala postati kraljicom nakon što on preuzme titulu kralja.

Iako su se mnogi, koji su bili protiv Camille zbog princeze Diane, bunili i nadali se kako ona neće dobiti titulu kraljice, kraljica Elizabeta narod je pomalo razočarala priopćenjem kako će Camilla ipak dobiti titulu kraljice koja joj pripada udajom za princa.

Isto će se dogoditi i s Kate Middleton, ali ovo nije bio slučaj kod kraljice i njezina pokojnog supruga Philipa jer se titula kralja dobiva rođenjem, a ne ženidbom pa je tako Philip uvijek bio samo princ.

Charles i Camilla pred oltar su stali 2005. godine nakon dugo godina razdvojenosti i zlih jezika zbog Charlesove rastave s Dianom. Naime, Charles i Camilla imali su tajnu romansu i prije nego se Charles oženio Dianom, a javnost je za to vrlo brzo saznala i mnogi upravo Camillu krive za smrt omiljene princeze i njihovu rastavu nakon 15 godina braka.

Camilla je ipak morala odustati od braka s voljenim muškarcem te se 1973. godine udala za Andrewa Parkera Bowlesa s kojim ima i dvoje djece, kćer Lauru i sina Toma. Njihov brak nije bio ispunjen srećom, a 1995. godine podnijeli su zahtjev za rastavu jer se počelo šuškati kako će se razvesti i Diana i Charles.

1997. godine Diana je tragično preminula, a Charles je utjehu pronašao u bivšoj ljubavi te je njihova ljubav konačno postala službenom nakon što je kraljica Elizabeta dopustila sinu da konačno ozakone svoju vezu i smanje kontroverze oko njihovog odnosa. Vojvotkinja od Cornwalla nikad nije bila draga javnosti zbog svoje uloge u odnosu princa Charlesa i pokojne princeze Diane, no čini se kako se i to s godinama promijenilo pa se par otad na svakom događanju pojavljuje zajedno, a građani kraljevine prihvatili su Camillu pa je postala i jedna od omiljenijih članova kraljevske obitelji s obzirom na skandale s princom Harryem i Meghan Markle.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey u Hrvatskoj Matthew McConaughey i Camilla Alves Matthew McConaughey Matthew McConaughey i Frank Lampard +14 Matthew McConaughey Celebrity Holivudski miljenik ljetuje u Istri, rado se fotografirao s obožavateljem: ''Priča istim glasom kao i u svojim filmovima!''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Romeo i David Beckham Romeo Beckham i Mia Regan - 2 Romeo Beckham i Mia Regan - 3 Romeo Beckham i Mia Regan - 4 +21 Romeo Beckham i Mia Regan - 1 Celebrity Dok Victoria i David Beckham uživaju u Hrvatskoj, sin Romeo pati zbog prekida s mlađahnom djevojkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene