Ona ne stari!

Sjećate se ove zvijezde Baywatcha? Danas ima 54 godine, a izgleda bolje nego u mladosti, kad je žarila i palila malim ekranima!

Donna D‘Errico Donna D‘Errico Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D‘Errico - 2 Donna D‘Errico - 4 Donna D‘Errico - 3 Donna D‘Errico - 5 Donna D‘Errico - 1 Pamela Anderson - 7 Pamela Anderson - 6 Donna D‘Errico +0 Donna D‘Errico Galerija

Donna D'Errico proslavila se u seriji "Spasilačka služba", a sada je otkrila tajnu svog mladolikog izgleda u šestom desetljeću života.

Američka glumica i zvijezda serije "Spasilačka služba" Donna D'Errico izaziva divljenje fanova svojim mladolikim izgledom i u šestom desetljeću života, a otkrila im je u čemu se zapravo krije njezina tajna.

Pogledaj i ovo Donna D'Errico - 7 55 joj je godina! Svoje velike slave 90-ih prisjetila se seksi fotkom u badiću koji joj je obilježio karijeru, no danas ju je teško prepoznati na prvu!

54-godišnja Donna tijekom snimanja serije koja ju je proslavila pomalo je bila u sjeni slavne Pamele Anderson, o kojoj se u ono vrijeme najviše pričalo, ali od onda pa sve do danas nije se puno promijenila. U jednom od intervjua otkrila je da to može zahvaliti biljnoj prehrani koje se pridržava i da je veganstvo za nju bilo pravo otkriće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna D'Errico (@donnaderrico)

"Doživjela sam brojne benefite, poput čišće kože, bolje probave, boljeg sna, ali to nije razlog zašto to radim. Radim to zbog životinja. Volim imati zalihe povrća, voća, orašastih plodova i avokada", otkrila je u jednom od intervjua.

Donna uz to izbjegava izlaganje suncu što je više moguće.

"Cijelo vrijeme imam kremu za sunčanje, bez obzira na godišnje doba. Ako želim malo boje, upotrijebit ću sredstvo za samotamnjenje ili hidratantnu kremu u boji. Želim se brinuti za svoju kožu najbolje što mogu i prva stvar koju mogu učiniti je kloniti se sunca", zaključila je i priznala kako je ponosna na svoj mladolik izgled.

Donna je nekoliko puta pozirala za magazin Playboy, skinula se do kraja kako bi prikupila novac za spašavanje žrtava trgovanja ljudima, školovanje ranjivih ljudi i pomaganje preživjelima da se vrate samostalnom životu.

Od 1996. do 2007. godine bila je u braku s rokerom Nikkijem Sixxom iz benda Mötley Crüe i s njim je dobila kćer Frankie-Jean Sixx. Par je imao turbulentni brak, tijekom kojeg su zbog njegove ovisnosti nekoliko puta prekidali. Sina Rhyana D'Errica ima iz prijašnje veze.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +31 Ivana Knoll - 4 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica prava je senzacija na plaži na Maldivima, u mikro bikiniju s tangama pokazala je sve svoje čari!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 6 +30 Nina Badrić - 2 Celebrity Nina Badrić u minici pokazala zgodne noge, ali i objavila zanimljivu poruku: ''Nije čudo da se nisam baš nešto uklopio...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene