Privatni život skriva

Proslavila se prije 26 godina, nekad smo je češće viđali, no i s mokrom kosom u šetnji mnogi su je prepoznali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Claire Danes na sceni je više od 25 godina, a slavna glumica rijetko o svom životu priča u medijima.

Glumica Claire Danes rijeko se posljednjih godina izlaže fotografima, no proteklih dana nisu je zaobišli dok je ležerno prošetala New Yorkom. 42-godišnja glumica na sebi je imala laganu haljinu, a iz kuće je izašla mokre kose.

Pogledaj i ovo showbuzz Prinova u glumačkoj obitelji Nakon tri godine braka postali su roditelji

Rijetki bi je i prepoznali ispod naočala za vid, no lijepa glumica nije prošla nezapaženo. Na sebi nije imala ni trunke šminke, a nije se obazirala na pozornost koju je dobila.

Danes se inače prije 26 godina proslavila ulogom u kultnoj seriji "I to mi je neki život", u kojoj je glumila uz poznatog kolegu Jareda Leta. Karijeru je započela je s manjim televizijskim ulogama prije nego je dobila ulogu Angele koja ju proslavila i donijela joj prvi Zlatni globus u karijeri.

Nakon toga gledali smo je u filmovima "Male žene", "Romeu u Juliju", "The Rainmarker", "Les Miserables","Brokedown Palace", "Igby Goes Down", "Terminator 3", "Obiteljski život" i "Zvjezdana prašina". Trenutačno je najpoznatija po ulozi Carrie Mathison u seriji "Homeland" za koju je nagrađena Emmyjem.

Claire je u braku s kolegom glumcem Hughom Dancyjem, s kojim ima dvoje djece.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Dwayne Johnson (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Instagram) Dwayne Johnson i Lauren Hashain (Foto: Profimedia) Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) +3 Dwayne Johnson The Rock (Foto: Instagram) Celebrity Lijepu suprugu često skriva od javnosti, no ovoga puta je zablistao uz ženu koja je i prijateljica s njegovom bivšom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene