A dosta se promijenio

Zbog omražene uloge u kultnom filmu ljudi viču na njega na ulici, a evo kako se nosi s time 25 godina kasnije

Billy Zane - 1 Billy Zane - 1 Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Billy Zane - 1 Billy Zane (Foto: Profimedia) Billy Zane (Foto: Getty Images) Billy Zane (Foto: Getty Images) Billy Zane (Foto: Getty Images) Billy Zane (Foto: Instagram) Billy Zane (Foto: Instagram) Kelly Brook i Billy Zane (Foto: AFP) Kelly Brook i Billy Zane (Foto: AFP) Titanic (Foto: Screenshot Youtube) +0 Billy Zane - 2 Galerija

Billy Zane progovorio je iskreno o ulozi svog omraženog lika kojeg je utjelovio u "Titanicu" pa otkrio da neki misle da je stvarno takav po prirodi.

Holivudski glumac Billy Zane našao se središtu pozornosti nakon što se pojavio u kultnom filmu Jamesa Camerona "Titanic" iz 1997. godine, zajedno s Kate Winslet i Leonardom DiCaprijem.

Pogledaj i ovo showbuzz Billy Zane priznao 'Uloga u 'Titanicu' mi je bila i blagoslov i prokletstvo'

Danas 56-godišnji Billy glumio je omraženog Cala Hockleya i kaže da se i dan danas osjeća kao negativac u Hollywoodu te da stranci i dalje viču na njega na ulici. Na utjecaj uloge koju je utjelovio u "Titanicu" osvrnuo se u novom intervjuu za Rekao je za The Express.

"Postoje oni koji znaju da ste glumac i da ste se uživili u izvedbu, ali i oni koji jednostavno misle da sam gad po prirodi. Ali ja sam zapravo ovca u vučjoj koži. Titanic je bio dvosjekli mač, postao sam utjecajniji i zapaženiji, ali ima to i negativnu stranu", zaključio je Billy.

U intervjuu je otkrio i da se razišao od američke manekenke i glumice Candice Neill, majke njegovih kćeri, 11-godišnje Ave i 8-godišnje Gie. Par je bio zajedno 12 godina, a glumac je sada ispričao kako je ponovno u potrazi za ljubavlju.

Iza njega je i brak s Lisom Collins koji je potrajao od 1989. do 1995. godine, a bio je zaručen i s glumicom Leonorom Varelom. Zaprosio je i kolegicu Kelly Brook, ali s njom se razišao 2008. godine. Nakon nje bio je u vezi s hrvatskim modelom Jasminom Hdaghom, no niti veza nije dugo potrajala.

Billy je 1997. godine u "Titanicu" dobio ulogu pokvarenog tajkuna kojemu je glavni cilj bio oženiti se lijepom Rose, koju je utjelovila bila Kate Winslet, a čije je srce u filmu osvojio siromašni Jack iliti Leonardo DiCaprio. Iako je nakon toga snimio niz filmova, ni s jednim nije ostvario takav uspjeh kao s Titanicom.

''Svakom glumcu san je da bude dio tako divnog filma, bio je to blagoslov, ali u isto vrijeme poznato je da u Hollywoodu rijetko tko riskira. Svi idu na sigurno jer je u pitanju velik novac. Stoga, kada dođete na audiciju, znate kakav tip glumca producent traži. Ja sam od tada postao sinonim za zločestog dečka, negativca. Takva situacija na kraju vas natjera da postanete inovativniji, snimate nezavisne, ali i vlastite filmove'', izjavio je jednom prilikom.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 1 Hana Huljić i Petar Grašo - 8 +27 Hana Huljić i Petar Grašo - 7 Celebrity Hana Huljić na Instagramu podijelila presretnu vijest, a svima je u oči upao jedan detalj koji je dosad skrivala

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price - 4 Katie Price - 1 Katie Price - 2 Katie Price - 3 +4 Katie Price - 4 Celebrity Svoj nikad bujniji dekolte ni sama ne prestaje gledati, a liječnike i obitelj koji ju upozoravaju na opasnost ne sluša

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene