Picolla iz Zagreba!

Psuje, mijauče i laje, a jako je posesivna: Upoznajte osebujnu papigu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je pravo čudo. Kad je pozdravite, gospođica odzdravlja, a kad joj ne ugodite, ona psuje. Picolla je osvojila srca zaposlenika i kupaca jedne zagrebačke trgovine.

Pozdravite je i ona će vam odzdraviti! Pitajte je kako je, i ona će vam odgovoriti! Nemojte joj ugoditi i ona će vas počastiti psovkom. A, ako ste muškarac, odbit će pričati s vama. Upoznajte osebujnu dvogodišnju papigu - Picollu. Raspričana papiga osvojila je srca brojnih kupaca jedne zagrebačke trgovine za kućne ljubimce.

Pogledaj i ovo Justin Theroux Misici (Foto: Profimedia) Opa, miško! I on blista nakon razvoda: Mi ne vidimo ništa drugo osim ovih bicepsa na bivšem mužu Jennifer Aniston, a vi?

"Skroz razumije što priča, što mi pričamo, razumije se što on priča, može složiti uredno rečenicu, zapravo ptica s kojom se možete normalno razgovarati", priča Ivana Kovačević, voditeljica poslovnice. Često, kaže Ivana, Picollo zna psovati kad nešto nije po njegovoj volji. Picollo je inače afrička siva papiga, stara dvije i pol godine te je iznimno, kažu prodavačice, sretna i razmažena ptičica.

"To je zapravo ptica koja ima inteligenciju trogodišnjeg djeteta, voli pričati, zna pričati, zna složiti rečenicu. Točno zna koje je doba dana, kad će reći dobar dan, kad će reći doviđenja, kad će reći laku noć, točno zna kome će reći bok, kome neće reći bok", dodaje Kovačević.

Urnebesna papiga zna i mijaukati i lajati, čime traži pozornost. Oraspoložiti je možete jabukom, mrkvom, kikirikijem ili bananom uvaljanom u sjemenke. Jako je posesivna i ljubomorna kad se na nju ne obraća pažnja. "Mi znamo da je on na prodaju i sve, ali jednostavno se vežete, kako za njega tako i za svaku životinju koja je ovdje", dodala je Ivana.

Ukoliko se ipak odlučite udomiti ovu papigu osebujnog karaktera, morate znati da će se jako vezati za vas. Ako se vlasnik njome dovoljno ne bavi ili ga nema dovoljno kod kuće, postane jako depresivna.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene