Spretne u kuhinji

One su lijepe, probitačne, talentirane... i odlične domaćice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Natjecateljice izbora za Miss Hrvatske pokazale su vještine u kuhinji.

Osim što su lijepe, probitačne i talentirane, finalistice izbora za Miss Hrvatske su i prave domačice. U kuhinji Ilirije resorta, pod budnim okom kuhara Irene Žilić, Marijane Zrilić, Vesne Knez, Ante Zupčića i Perice Stojanova , djevojke su odlučile pripremiti menu za uzvanike dobrotvorne večere.

Pogledaj i ovo showbuzz ''ulovljeni'' Na pomolu je možda nova ljubav između missice i pjevača

Projekt Miss Gastro prvi put je napravljen za 25 godina postojanja Miss Hrvatske te su djevojke podjeljene u pet timova na čelu kojih su kuhari Ilirija Resorta, pokazale svoja umjeća i kuhinje svog kraja.

Zadatak je bio od nekolicine namirnica donirane od Sonik trgovina te doniranih vina Kutjeva d.d. u humanitarne svrhe napraviti pravi Gastro kutak. Pomoć pri projektu te odlične savjete davali su im kuhari domaćini.

Osim mediteranske do kontinentalne kuhinje, djevojke su predstavile ujedno i svoje darove, te su tako na humanitarnoj večeri prikupljale novac za udrugu Debra. Buduća Miss Hrvatske će uz poklon donacije, snimiti i humanitarni video u udruzi Debra te će predstavljati svoj humanitarni projekt na Miss Worldu. Ako kojim slučajem pobjedi na predstavljanju projekta, ulazi u top pet super finalistica Miss World.

Cijela atmosfera dobrotvorne večeri potrajala je dugo u noć uz glazbenike Sandija Cenova.

Izbor za Miss Hrvatske je pred nama. Danas, u utorak, 26. listopada u 20 sati izravan prijenos pratite na našem portalu Dnevnik.hr.

Hrvatski lanac srebrnarnica ARGENTUM, idealni modni dodaci ženskoj ljepoti.


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene