Rimac nasmijava do suza

Meghan, makni se! Znate li tko je princeza Kate od Odžaka?

Katarina Lovrić (Foto: Instagram) Katarina Lovrić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac i Katarina Lovrić s prijateljima (FOTO: Instagram) Katarina Lovrić (Foto: Instagram) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) +0 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Galerija

Kraljevski par Meghan Markle i princ Harry u zajednički život otišli su u prekrasnom Jaguaru, kojeg je prerađivao i Mate Rimac. Prije Meghan, u njega je sjela njegova princeza.

Kada su Meghan Markle i princ Harry sjeli u Jaguar, u čijoj preradi je sudjelovao i Mate Rimac, cijeli svijet je bio oduševljen! Predivni automobil odvezao je Meghan i Harryja u njihov zajednički život, no Mate otkriva - nisu prvi par koji ga je isprobao. Naime, prva je u njega sjela princeza Kate.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

"Mnogi ne znaju da je princeza Kate isprobala Jaguar prije princeze Meghan. Princeza Kate od Odžaka, Livno", napisao je duhoviti Rimac uz fotografiju koju je objavio na svom Facebooku. A na njoj vidimo njega i njegovu lijepu djevojku Katarinu Lovrić, odnosno Kate od Odžaka, kako sjede u Jaguaru. Katarina i Mate u sretnoj su vezi već tri godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene