Vrijeme za promjenu

Kritična 17-godišnjakinja: 'Imam osjećaj kao da se sve više debljam'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mlada američka reality zvijezda Kylie Jenner u zadnje je vrijeme više u javnosti i od starije sestre Kim Kardashian

Slavna Jennerica pod povećalom je zadnjih godinu dana kada je očito povećala usne, počela se jače šminkati, nositi provokativniju odjeću, a sada je ponovno intenzivno počela raditi i na svojoj liniji.

 

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Svaka joj čast! Za ovo je sigurno cijeli dan u teretani: Kad vidite njezin trbuh ostat ćete paf!

U intervjuu za magazin Star! Kylie Jenner otkrila je da zadnje dvije godine nije vježbala, ali sada je odlučila to promijeniti. Iako se trudi zdravo hraniti i piti puno vode, priznaje da joj nedostaje vježba i da je previše puta propuštala zajedničke vježbe sa sestrama Kendall I Khloe.

17-godišnjakinja opet na meti: Ne izgleda u skladu s godinama!

'Nisam vježbala dvije godine. To je jako loše. Počinjem ovaj mjesec jer počinjem osjećati da se sve više debljam', rekla je Kylie.

I iako se požalila na mogući višak kilograma, to ju nije spriječilo da se na Instagramu pohvali svojim novim kupaćim kostimom.

 

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on

Uz liniju, mlada Kylie ne propušta priliku da se pohvali svojim punim usnama. Iako je odbacila šuškanja kako je bila kod plastičnog kirurga nije govorila ništa o kozmetičkim korekcijama.

Objašnjava da su ruževi za usne njezina strast i da uživa u otkrivanju novih tehnika šminkanja koje joj omogućavaju da njezine usne izgledaju punije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene