Još jedna zgodna Hrvatica

Dok je cijela zemlja pod nogometnom euforijom, izabrana je Miss sporta! Nije nogometašica, ali zgodna je kao i sve naše navijačice!

Ivana Jurković (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Ivana Jurković (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Jurković (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Ivana Jurković (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Ivana Jurković (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Ivana Jurković (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Ivana Jurković (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) +0 Ivana Jurković (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Galerija

Ivana Jurković nova je Miss sporta.

Ivana Jurković zasluženo je ponijela titulu Miss sporta. Ivana je žiri i publiku oduševila svojim izgledom, ali i sportskim duhom koji ova Miss mora imati.

Pogledaj i ovo MasterChef, Nika Fleiss "Sportaši vole i trebaju jesti" Nika Fleiss kritizirala kandidate MasterChefa, pridružili su joj se i drugi poznati sportaši, a evo što su im najviše zamjerili!

Ivana Jurković (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Ivana Jurković (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)

Ivana je izabrana baš u trenutku kada je zemlja u sportskom zanosu. Nije mogla imati bolji trenutak od ovoga. Prva pratilja je Mihaela Štimac Rojtinić, druga pratilja je Giulia Moreale, a za Miss fotogeničnosti izabrana je Sonja Bonačić.

Ivana Jurković (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Ivana Jurković (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)

Ivana je inače veslačica no nema sumnje da je i njezin život ovih dana u znaku nogometa.

Ivana Jurković (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL) Ivana Jurković (FOTO: Zarko Basic/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene