Barakude

Hrvatski vaterpolisti nakon priznanja i slavlja spremni za nove pobjede

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Barakude pozivaju na novu utakmicu Svjetske lige u Rijeci!

Vaterpolski reprezentativci u Zagrebu su obilježili Noć hrvatskog vaterpola. Tradicionalna svečana večera bila je prilika da se prisjetimo najvećih uspjeha naših reprezentativaca. Za iznimne sportske uspjehe, Trofej Hrvatskog vaterpolskog saveza dobio je kapetan Josip Pavić, dok je Sandro Sukno proglašen najboljim vaterpolistom za 2014.

Pogledaj i ovo showbuzz Poslastica za žene Da, ovi 'komadi' žive u Hrvatskoj!

Vaterpolisti dubrovačkog Juga predstavljaju jedinstven podvodni kalendar

'Sretan sam i počašćen ovom nagradom. Tradicionalna Noć hrvatskog vaterpola zaista je divna prilika da obilježimo sve uspjehe i imamo priliku zahvaliti svima na podršci kroz godinu', izjavio je vaterpolist Sandro Sukno i dodao: 'Pred nama je izuzetno važna utakmica koju idući ponedjeljak igramo u Rijeci protiv Crne Gore. Pozivam sve da dođu i bodre nas, besplatan ulaz poklon je svim ljubiteljima vaterpola!'

Na Noći hrvatskog vaterpola uživali su i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, Davor Bernardić, najbolji hrvatski tenisač Marin Ćilić s djevojkom Kristinom, pomoćnik ministra sporta Tomislav Paškvalin, ali i vaterpolo legende poput Perice Bukića, Ozrena Bonačića, Zlatka Šimenca, Milivoja Bebića i Ive Trumbića, a za glazbeni program bila je zadužena pjevačica Antonija Šola.

Hrvatski se vaterpolisti nakon božićnih blagdana, koje provode u obiteljskom okruženju, već ove subote okupljaju u Rijeci gdje, u ponedjeljak 29. prosinca, igraju treće kolo FINA Svjetske lige protiv Crne Gore. Ulaz na utakmicu, koja počinje u 16.45 sati, besplatan je za sve posjetitelje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene