'Reci mi nešto o sebi'

Endi je objavio treći singl i ima pravi ljubavni spot!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mladi pjevač Endi Schrotter objavio je svoj treći singl 'Reci mi nešto o sebi' i presretanje zbog toga. Donosimo intervju s ovim mladićem, čiji je spot za singl prvijenac 'Atom' postao svojim milijunskim pregledima jedan od najpopularnijih spotova na domaćoj estradnoj sceni.

'Pjesma 'RECI MI NEŠTO O SEBI' moj je treći singl u godinu dana i jako sam sretan zbog toga. Autorica teksta je Andrea Qubrick koja je napisala i moj singl prvijenac 'Atom', dok su za glazbu zaslužni Andrea, Bojan Šalamon Shalla i Zdeslav Klarić. Dugo smo pripremali ovu pjesmu, radili na njoj tijekom ljeta i mislim da se priča lijepo nastavlja nakon Atoma i Sve je OK!

Pogledaj i ovo One Direction (Foto: Getty Images) Bivši šef ga hvali Prije nego što je postao dio glazbene senzacije radio je u pekari, a promjenom imidža šokirao je fanove

Videospot smo snimali u listopadu, na nekoliko predivnih lokacija, ljubavne je tematike i mislim da smo uspjeli napraviti pravi jesenski spot koji će uspješno prenijeti ideju pjesme o zaljubljenosti dvoje tinejdžera. Za produkciju videospota zaslužan je REFLEXION team', rekao nam je Endi Schrotter odmah na početku razgovora.

Gdje je spot sniman, što ti se posebno svidjelo tijekom snimanja?

Spot je sniman u Arboretumu Opeka u općini Vinica blizu Varaždina i ponosan sam na tu činjenicu jer je ta predivna lokacija zapravo zaštićeni spomenik parkovne arhitekture i željeli smo mojoj generaciji pokazati kakvim prirodnim ljepotama i vrijednostima se trebamo ponositi. Plesni battle snimali smo u Warehouse skateparku u Zagrebu, dok smo scene s predivnim konjima snimali na jednom privatnom ranču.

Najviše mi se svidjelo snimati kadrove u čudesnoj šumi, kako smo je nazvali, u Arboretumu Opeka, a i kadrovi s konjima su bili jako zabavni jer su oni mladi i živahni pa smo se koji put i malo prestrašili, ali sve je prošlo super.

Koja je poruka pjesme?

Radi se o snu jednog zaljubljenog tinejdžera (mene) koji sanja djevojku u koju se zaljubio, dolazi nakon nastupa u čudesnu šumu, tamo pronalazi djevojku koja mu se sviđa i onda kroz spot taj san zapravo postaje stvarnost. Budući da se pjesma zove 'Reci mi nešto o sebi', zaljubljeni par (oboje plesači) je u spotu o sebi nešto rekao kroz plesni battle i za tu smo priliku osmislili posebnu koreografiju u kojoj su mi se ponovno pridružili moji prijatelji
iz plesne skupine Atomic Dance Factory Juniors.

Glavna glumica Carla je zapravo djevojka koja je bila i u mom prvom spotu 'Atom' gdje smo napravili priču da je ona moja simpatija iz razreda, ja je pokušavam osvojiti svojim plesom, a sada smo tu priču lijepo zaokružili.

Jesi li slavan? Kako se nosiš s popularnošću?

Ne bih za sebe rekao da sam slavan jer slavne su svjetske zvijezde, u nekim puno većim okvirima, ali drago mi je da su moju glazbu, pjesme i spotove, prepoznali tinejdžeri i da im se to sviđa i da to prate. Na Facebooku imamo preko 20.000 fanova, spotove je pregledalo više od milijun i pol ljudi, i to me veseli. Mislim da se nisam nimalo promijenio, dobro se nosim s popularnošću i uživam u svome poslu koji mi je zapravo lijep hobi.

Kako je u školi? Imaš li puno obožavateljica?

U školi je super. Učenik sam 2. razreda dviju srednjih škola – suvremenog plesa Ane Maletić i Primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu. Svaki dan imam puno školskih obveza, u školi i na treninzima sam cijeli dan, no uz dobru organizaciju sve uspijevam.

Obožavateljica ima puno i često me zaustavljaju na ulici kako bi zatražile autogram ili fotografiju. Puno njih je saznalo i moj broj mobitela pa me stalno zovu, ali meni je to sve jako simpatično i drago mi je kad mi se jave. Komuniciramo i preko Facebooka.

Neki dan smo sa školom išli gledati nastup ansambla Lado u Lisinski pa su me tijekom pauze uočile obožavateljice iz drugih škola i stotinjak njih mi je prišlo i tražilo autogram.

Moj školski prijatelj Filip je tada odigrao ulogu zaštitara, hehe, i to sve koordinirao, a i nastavak programa je malo kasnio zbog svega toga pa smo fanove zamolili da se vidimo nakon nastupa. Volim takve trenutke i drago mi je što mladima nešto značim, to je
nagrada za moj trud i velika odricanja.

Kako je to biti slavan tinejdžer u Hrvatskoj?

Za sada jako lijepo. Imam sve više i više nastupa, puno putujem, a tome se uvijek najviše veselim. Moji su fanovi sjajni pa se puno njih upoznalo na mojim nastupima, druže se, putuju jedni k drugima, i to mi je super da ih je zapravo spojila moja glazba. Iza
popularnosti i uspjeha stoji velik rad i mnogo odricanja i mog tima i mene, pa smo sretni kada zamišljeni projekt uspije. Prošli smo mjesec imali velike nastupe u Zagrebu i Splitu, a koncerte je posjetilo nekoliko tisuća mladih. Hvala svima na podršci i obećajemo da ćemo se i dalje truditi stvarati nove super pjesme i spotove koji će ih uveseljavati!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene