Ni zbog dobrog trika

Emir Samardžić priznao da ipak ima granicu: ''To ne radim jer ne želim plašiti ljude!''

Emir Samardžić - Supertalent (Foto: PR) Emir Samardžić - Supertalent (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Emir Samardžić - Supertalent (Foto: PR) Galerija

Emir Samardžić svoje je mjesto u polufinalu Supertalenta izborio zahvaljujući moći hipnotiziranja. Nakon što je na audiciji pokazao sposobnost hipnotiziranja kokoši, u finale je pokušao ući još impresivnijom točkom utječući na članove žirija. Iako mu je to, čini se, uspjelo, otkrio nam je što nikako ne bi radio.

''To ne radim jer ne želim plašiti ljude'', rekao nam je kroz smijeh Emir kada smo ga pitali što je potrebno za dobar selfie. Za prednjom kamerom Emir ne bi posegnuo ni zbog dobrog trika, no priznaje da prema fotografiji ima drugačiji stav: ''Kada je u pitanju dobra fotografija, važno je da ona ima nešto osobno, neki vaš potpis, da je jedinstvena te da ne slikate isto što i svi drugi. Bilo da je to osvjetljenje, pozadina ili nešto drugo, bitno je samo da ima vaš osobni pečat'', rekao je Emir.

Pogledaj i ovo Ana Perišić o plesu na obruču Zračne akrobacije Ana Perišić otkrila odakle crpi inspiraciju: ''Tamo mogu jako lako doći do izvođača koji se bave akrobacijom''

Njegov sukandidat Vjekoslav Vostrel koji je žiri osvojio svojim vokalnim postignućima donedavno nije imao društvene mreže, tako da je svoj prvi selfie odradio upravo za nas mobitelom Huawei P10: ''Tek sam nedavno napravio Facebook pa nemam pojma kako raditi selfieje. Nikad to nisam radio, ovo mi je prvi put'', rekao je Vjekoslav.

Milenijalci Supertalenta ipak su nešto iskusniji od svojih starijih kolega pa su nam otkrili na što oni paze prilikom fotografiranja selfieja. Matej Presnac, poznat kao najbrži prst Slavonije, savjetuje da je prilikom selfieja bitno fotografirati bolju stranu lica. Mladić iz Ritam zone istaknuo je da je njemu bitan dobar mobitel, dok su njegove suplesačice izdvojile dobro osvjetljenje i lijep osmijeh. Uz kameru Leica na Huaweiju P10 snimanje portreta još je lakše s preciznom 3D detekcijom lica, a fotografija će biti kvalitetna i u uvjetima s malo svjetla.

Sadržaj je napravljen u produkciji "NOVA TV Content Teama" u suradnji s "Huawei Hrvatska" .

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene