mladi i zgodni

Novi dečki NA VRHU domaće top liste: 'Ni u najluđem snu nismo to očekivali'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Singlom prvijencem 'Nebo na mojoj strani' debitanti na glazbenoj sceni Pravila Igre, zauzeli su prvo mjesto službene nacionalne liste radijskih singlova, HR TOP 40!

Marko Kutlić, Goran Belošević, Marko Belošević, Denis Dex Marijanović i Alen Opačić talentirana petorka koja stoji iza imena 'Pravila Igre', u kratkom je roku osvojila srca slušatelja ali i struke, te su poput najsjajnije zvijezde, zasjali u radijskom eteru.

Pogledaj i ovo Marko Kutlić nikad nije više nastupao Naš glazbenik osvrnuo se na bivšu ljubav i poželio joj sve najbolje: ''Mislim da ju čeka svijetla budućnost''

Dečki ni sami ne vjeruju kako su stigli do prvog mjesta nacionalne liste radijskih singlova Top 40! 'Teško je riječima opisati kako se osjećamo! Niti u najluđem snu nismo očekivali da bi mogli doći do prvog mjesta na HR TOP 40 ljestvici. Naša debitantska pjesma i odmah do prvog mjesta, a tek postojimo nešto vise od dva mjeseca', kaže uzbuđena petorka.

OSVOJI ALBUM prvijenac najboljeg novog izvođača godine - Bang Bang osvaja publiku!

'Jednostavno smo svi presretni i ovo će nam biti jedan ogroman vjetar u leđa da u budućnosti budemo još bolji. Ovim putem bi se htjeli zahvaliti našim autorima, Sonji i Miri Buljanu. Također htjeli bi se zahvaliti svim radijskim i glazbenim urednicima koji su prepoznali naš potencijal i kojima se svidjela naša pjesma. I na kraju najveće hvala našim fanovima bez kojih ovo sve ne bi bilo moguće.', zaključili su dečki iz Pravila igre.

Aktualni singl 'Nebo na mojoj strani' tekstualno potpisuje Sonja Buljan, dok je za odličnu glazbu, aranžman i produkciju zaslužan Miro Buljan. Pjesmu prati i odličan video spot u režiji Filipa Dizdara - pogledajte ako već niste! ;) 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene