Ostavlja bez teksta

Poslušajte kako Adna koja je Janku izmamila suze pjeva hitove Whitney Houston i Nine Simone!

Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Adna Šestić pokazala kako zvuče skladbe najvećih glazbenih diva u njezinoj izvedbi.

Komentar Martine Tomčić "diva koja još nije svjesna da je diva", možda najbolje opisuje 19-godišnju Adnu Šestić iz Zenice, koja je svojim pjevačkim talentom očarala žiri i publiku Supertalenta, toliko da ju je Janko Popović Volarić pritiskom na zlatni gumb odlučio poslati direktno u polufinale tog showa.

Pogledaj i ovo Transform Crew (Foto: Nova TV) - 7 Kakva dominacija! Ovo se stvarno rijetko događa! Zlatni gumb njihov je već drugi put, a evo što je njima jedino bitno

Adna je na pozornici Supertalenta otpjevala pjesmu Josipe Lisac "O jednoj mladosti", nakon čega je žiri ostao bez teksta, a Janko je bio ganut do suza.

Adna je očigledno velika obožavateljica te glazbene dive, kao i Whitney Houston i Nine Simone, čije skladbe savršeno izvodi, u što se možemo uvjeriti ako pogledamo nekoliko videa objavljenih na Youtubeu.

Adna je pohađala gimnaziju i srednju glazbenu školu, a pjevanjem se bavi još od osnovne škole. Najdraži su joj žanrovi soul i jazz, a pjevala je i u školskom bendu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene