POGLEDAJTE VIDEO

Zora dubrovačka: Na ratište odlazi netko za koga to nikad ne biste pomislili

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I ovog vas tjedna u novim nastavcima dramske serije 'Zora dubrovačka' očekuju mnoga iznenađenja. Među se junacima rađaju nove ljubavi, a neke stare veze se rasKIdaju. Na ratište pak odlazi netko za koga to nikad ne biste pomislili, Dživo Knego. Doznajte je li JUdita oprostila ocu što joj je uništio vjenčanje te zašto je Maris OStavila voljenog kapetana!

Čini se da u seriji 'Zora dubrovačka' svi pomalo postaju sigurni tko je zapravo Dživo Knego. U jučerašnjoj epizodi vidjeli ste da su se obje njegove žene okrenule protiv njega, i ona zakonska Maris i ljubavnica Deša.

Pogledaj i ovo showbuzz Sumnja raste 'Zora dubrovačka': Magdalena primjećuje da se nešto događa između Maris i Borisa!

Ali niste valjda mislili da će Dživo Knego tek tako prijeći preko svega, i to još kad zatekne Borisa i Maris skupa. Iako se u posljednje vrijeme, od kad voli i od kad je voljena, Maris polako suprotstavlja Dživi, ipak mu nije mogla reći istinu. Nakon što on saznaje da je Boris ratni dezerter, Maris je prisiljena obećati da ga više nikad neće vidjeti. Kako bi zaštitila čovjeka kojeg voli - ostavlja ga.

>> Veselo na setu 'Zore dubrovačke': Ovako je glumica Jolanda Tudor proslavila rođendan!

Sumnja da ga supruga vara i to što ga ljubavnica više ne želi u svom životu pogodile su Dživu, ali nešto drugo posve ga je slomilo. Leđa mu je okrenula i jedina ženska osoba koju iskreno voli, njegova kći Judita koja je na oca ljuta jer joj je uništio vjenčanje. Kada je saznao da je otišla k Maru na Srđ, odlučuje se za radikalan potez. Prijavljuje se u dragovoljce i kreće na Srđ po kćer.

Ovo je samo dio onoga što vas ovog tjedna očekuje u Zori dubrovačkoj. Iznenadit će vas još puno toga, ali ne možemo vam baš sve otkriti. Za ostatak ove priče budite uz Novu TV svakog dana u 21 sat i deset minuta.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene