Skladna zajednica

Ponosni Željko Bebek objasnio je zašto uživa u nastupima sa svojim sinom: ''Možda je ovo najljepši period u mojoj karijeri...''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Bebek - 1 Željko Bebek - 2 Željko Bebek - 3 Željko Bebek - 4 In Magazin: Željko Bebek na Adventu - 3 In Magazin: Željko Bebek na Adventu - 4 In Magazin: Željko Bebek na Adventu - 5 In Magazin: Željko Bebek na Adventu - 6 In Magazin: Željko Bebek na Adventu - 7 In Magazin: Željko Bebek na Adventu - 8 +24 Željko Bebek i supruga Ružica - 1 Galerija

Dugoočekivani koncert Željka Bebeka oduševio je sve na 57. Đakovačkim vezovima. Prepun trg samo je pokazatelj kako je Bebek i dalje jedan od omiljenih glazbenika na našim prostorima. Kako je prošla američka turneja te zašto uživa u nastupima sa svojim sinom, saznala je naša Darija Walter za In magazin.

Malo je onih koji se mogu pohvaliti s tako bogatom karijerom kao što to može Željko Bebek. Premda je na glazbenoj sceni aktivan već pedeset godina, ovaj legendarni glazbenik ne planira stati. U prilog tomu govori i nedavno održana turneja kojom je Željko Bebek, sa svojim bendom, nastupio na nekoliko strana svijeta. Od Sjeverne Amerike pa sve do Australije.

''U ovoj 2023. godini imali smo zaista najljepše koncerte, najljepše susrete s ljudima. Proveli smo se najbolje, čak smo imali i turistički dio cijele turneje koji je bio sjajan'', priča Željko. 

Da je u dobroj formi, svjedoče i planovi za ovo ljeto. Nakon Đakovačkih vezova na kojima je bilo nemoguće probiti se do pozornice, Bebek planira koncerte diljem Hrvatske ali i Europe.

''Jer mi se čini da su ljudi zapravo shvatili da zadnjih deset godina mi vladamo ovim prostorima u koncertnom smislu'', rekao je.

Dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla je i sin Zvonimir koji već nekoliko godina nastupa sa svojim ocem. Bebek ne skriva ponos, a često ističe kako mu je upravo prvi zajednički nastup najveći uspjeh karijere.

''Možda je ovo najljepši period u mojoj karijeri. Treba shvatiti to da kakav otac takav sin zapravo postoji ne samo u glazbi, to postoji u svim profesijama'', smatra. 

Osim što se odlično slažu na pozornici, otac i sin dijele sličan pogled prema glazbi. Posebna veza osjeti se u odličnoj komunikaciji ali i profesionalizmu kada krene turneja. Imati nasljednika i još s njim nastupiti na pozornici, san je mnogih glazbenika, a Bebeku se upravo to ostvarilo.

''Ne samo slično nego skoro isto gledamo na sve stvari u glazbi, u predstavi, showu koji nikad neće stat'', govori Bebek. 

Ljubavna priča Željka i Ružice Bebek samo dokazuje kako ova skladna zajednica može sve. Ljubav i zajedništvo, važni su stupovi ove glazbene obitelji.

''One stvari koje najviše voliš je imati najbliže sebi i baviti se onim poslom kojeg jedino voliš i znaš'', kaže Željko. 

 Iako je nastupio diljem svijeta, koncerti u Slavoniji su uvijek poseban doživljaj. Gostoprimistvo koje ondje doživi, Bebek zna vratiti na najbolji mogući način pa je tako bilo i ovoga puta. Koncert u Đakovu, na sreću brojnih posjetitelja, trajao je do dugo u noć.

"Ne samo zbog glazbe nego i zbog susreta sa ljudima koji su prekrasni, koji su sjajni domaćini, koji su me uvijek primili kao da sam nešto važno u životu'', govori. 

Iskusni vuk rock n rolla ne samo što nastupa sa svojim sinom koji je već sada u mnogočemu njegova preslika,već ima i sjajan band koji ga prati već punih deset godina. Upravo zbog toga te zbog nevjerojatne životne energije, Željko Bebek ne planira stati. Niti bi trebao, jer njegove pjesme u glas pjevaju sve generacije.

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene