Zaljubljen i uspješan

VIDEO Mladi sportaš otkrio svoju intimu: 'Uživamo u zarukama!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Proslavljeni hrvatski vaterpolski reprezentativac odškrinuo nam je vrata svoje intime...

26-godišnji vaterpolist hrvatske reprezentacije i riječkog Primorja, Ivan Buljubašić, za bazen i more je vezan cijeli život, stoga ne čudi što je u vodi pronašao i hobi kojim se opušta.

Pogledaj i ovo Sabina Tandara Knezović prestižna nagrada Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

'Zapravo ljubav prema ronjenju traje od mladih dana, ali prošle godine sam se odlučio zajedno s djevojkom, zaručnicom, da položimo tečaj ronjenja s bocama do 20 metara i od tada uživamo', rekao je Buljubašić.

Ivan uskoro namjerava krenuti u ozbiljniju avanturu istraživanja jadranskog podmorja. Olimpijskom pobjedniku i europskom prvaku veliku podršku u životu pruža zaručnica Marina Parlov koju je upoznao prije četiri godine dok je igrao u Zagrebu.

Ivan Buljubašić: Ne idem na utakmicu bez da mi cura skuha ručak!

'Ona je u to vrijeme radila kao spikerica vaterpolo kluba Mladost, ja sam igrao u bazenu, tako da nismo bili puno udaljeni i eto, tu se rodila ljubav. Preselila se zbog mene u Rijeku, živimo zajedno više od godinu dana, zaručeni smo i tako, idemo korak po korak', otkriva Ivan.

Jedan od članova zlatne olimpijske generacije kaže kako je njemu i suigračima trebalo dosta vremena da se priviknu na kamere, koje će gledateljima Nove TV u dokumentarnom serijalu 'Barakude' vaterpoliste prikazati u dosad neviđenim ulogama.

'Bilo je neobično jer nismo navikli na toliku pažnju, pogotovo na kamere koje zadiru u našu privatnost, treninge i svakodnevni život, ali ubrzo nam je to postalo dosta normalno tako da smo se prilagodili i na kraju je to ispao jedan zanimljiv projekt', otkriva.

Prvi nastavak serijala, kroz koji će vas kao pripovjedač voditi Gibonni, možete pogledati već ove nedjelje na Novoj TV. Buljubašić priznaje da nestrpljivo čeka ovaj jedinstveni televizijski projekt.

Više o ovome, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene