Ekskluzivno!

Vanja Horvat otkrila nam je novi detalj iz privatnog života:'' Za mene je to nešto što je vrhunac''

Vanja Horvat - 2 Vanja Horvat - 2 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Horvat - 2 Vanja Horvat - 3 Vanja Horvat - 4 +0 Vanja Horvat - 1 Galerija

U posljednje vrijeme Vanji Horvat sve ide od ruke. Nesuđena stomatologinja i dizajnerica interijera danas je uspješna poduzetnica. Stereotipe ruši i kad je u pitanju miješanje privatnog i poslovnog jer radi sa svojim životnim odabranikom Mladenom Veberom. Ekskluzivno nam je otkrila i kako su se odlučili na novi korak u svojoj vezi. Doznajte više u priči Lane Samaržije.

Vanja Horvat je mnogo toga. U svojim rukama ima diplomu sa stomatologije i dizajna interijera. Ona je i kolumnistica i poduzetnica, a privatno majka, ali i baka. No i strastvena jahačica. Upravo briga za zdravlje njezinih konja bila je okidač da krene u nove poslovne projekte:

Pogledaj i ovo Vanja Horvat - 2 Spojila nespojivo! Bivša supruga Zorana Mamića došla je podržati poznatu prijateljicu, ali način na koji je kombinirala svoju odjeću bio je veća atrakcija

''Kad je moja kobila oboljela, završili smo na veterini, dobila je kolike, od toga konji umiru i mene je mučilo zašto se to ponavlja. Tada sam prvi put otkrila zeolit i od tada pa do danas nismo više posjetili veterinu'' priča Vanja. 

Ovaj mineral vulkanskog podrijetla prirodni je detoksifikator. U Vanjin je život donio brojne promjene. Njemu je danas posvećena i većina poslovanja njezine tvrtke:

''Radimo analize povrća - koliko je kontaminirano, koliko ima na sebi toksina i štetnih stvari za naše zdravlje, ali i istraživanja u poljoprivredi i stočarstvu'', objašnjava. 

Za poslovnu partnericu odabrala je prijateljicu Eminu Šokotu, a prije godinu dana pridružio im se i njezin životni partner Mladen Veber.

''Ako se ljudi privatno ne slažu, neće ni poslovno i obrnuto. On je tu dominantan i naravno da ga tu sve slušam, njegovo je iskustvo neprocjenjivo. I inače što nije u mom karakteru, tiha sam i mirna'', kaže. 

Tek kod kuće će se, kaže, uloge zamijeniti. Vanja i Mladen odlično funkcioniraju na svim poljima. Zajedno žive, rade, uživaju u slobodnom vremenu i obitelji. Oboje iza sebe imaju po jedan brak, no to ne sprječava druge da ih pitaju hoće li svoju vezu ozakoniti:

''Svi oko nas, da, znaju nas pitati, nama se ne žuri. Tko zna, možda s vremenom, sad smo mali korak napravili prema tome, a dalje ćemo vidjeti'', kaže. 

Ekskluzivno doznajemo da su se nedavno zaručili:

''Za mene je to nešto što je zapravo vrhunac, a dalje ništa ne trebamo ni napraviti. Baš taj osjećaj pripadnosti, od prvog dana smo se baš našli. Imamo toliko zajedničkih stvari, tema, smijeha. Jedino je bitna tu ljubav, ako nema ljubavi, onda sve drugo pada u vodu. Nismo ni jedno ni drugo od nekakvih formalnosti i papirologije. Ako se voliš, voliš se i bez papira'', smatra. 

Privatno i poslovno, Vanja je potpuno ispunjena.

''Mi smo kao jedan stari dugoročni, dugogodišnji par, sve spontano kod nas funkcionira. On ima troje predivne djece, ja imam dvoje. On je super s mojom djecom, meni su njegova djeca beskrajno draga'', priča. 

Dok je poslovne obveze šalju u Meksiko, za svoju dušu svako malo je u Nizozemskoj, gdje joj živi i studira sin Borna. Kad zatreba, priskoči u pomoć i kćeri Nini oko unučice Vite:

''Jedva čekam vikend da ju mogu malo ukrasti i provesti vrijeme s njom. Samo izmišljam gdje bih joj što kupila, kako bih ju razveselila, kamo bih ju vodila. Jako, jako ju volim'', ne skriva. 

Život za nju ne može biti ljepši. Čega god se dotakne, sve joj ide od ruke!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene