Nije mogla u Boston

Kako je korona pjevačicu Tijanu Bogičević razdvojila od supruga: "Sve mi je to bio jedan veliki šok"

Tijana Bogićević Tijana Bogićević DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tijana Bogićević Tijana Bogićević +0 Tijana Bogićević Galerija

Iako u Hrvatskoj mjere protiv pandemije postupno popuštaju, u susjednoj Srbiji druga je priča. U zemlji u kojoj su na snazi bile neke od najstrožih mjera u svijetu, stanovnici su se prilagodili novom načinu života. Pjevačica Tijana Bogićević, koja inače živi u Americi, u vrijeme koronakrize ostala je u Srbiji.

Tijana Bogićević, srpska pop-pjevačica koja posljednjih pet godina živi u Americi, zbog situacije s koronavirusom ostala je u Novom Sadu. Naime njezin povratak suprugu u Boston jednostavno nije bio moguć.

"Da, bio mi je ovo šok, što se ovo sve dogodilo, ali naravno nije bio samo meni šok. Bio je šok globalno svima, mislili smo da je to vjerojatno nešto što će ostati u Kini i da neće doći do nas taj virus. Da, možda je bolje što sam ovdje jer u Americi stvarno kako vidim situacija je mnogo, mnogo gora", zaključila je Tijana.

Upravo su Srbiju svrstavali u zemlje s najrigoroznijim mjerama protiv obrane od koronavirusa. Tijana ističe, iako je još uvijek na snazi policijski sat, situacija se smiruje, no, kaže, sve je do discipline pojedinca. Upravo zbog toga draže joj je biti u Novom Sadu nego u Bostonu.

"Amerikanci su to možda malo teže podnijeli nego mi jer njima se sve bazira na potrošnji. To je jedno potrošačko društvo koje mislim da neće još moći dugo ovako mirovati. Tamo je sve malo kasnije došlo, ali možda se ipak u isto vrijeme sve završi jer oni su potpuno neki drugi mentalitet od nas", smatra Tijana.

Ostanak u Novom Sadu zbog zatvaranja granica značio je i razdvajanje od supruga s kojim se vjenčala 2015. godine. Pjevačica kaže, iako su naučili na razdvojenost zbog njezine relacije života Srbija - Amerika, ovo ipak nisu očekivali.

"Ne znam je li bolje biti zatvoren zajedno jer vidim dosta slučajeva nekih svađa i rasprava, ljudi nisu navikli biti toliko okrenuti jedni drugima. Što bude, bit će, vidjet ćemo. Nikad nisam bila ovoliko dugo razdvojena, tako da ne mogu ništa garantirati", sa smiješkom je izjavila.

Ovoj predstavnici Srbije na Euroviziji 2017. jako je žao što se ovogodišnje natjecanje zbog pandemije neće održati. Iako je navijala za predstavnice svoje zemlje, ističe: "Također mi se dopada Damir Kedžo, koji je trebao predstavljati Hrvatsku."

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

Cijeli razgovor s Tijanom pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene