POGLEDAJTE VIDEO

Tajči se vratila: Nakon više od 20 godina snimila NOVU pop pjesmu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spotom za novi singl Tajči najavljuje izlazak svog prvog pop albuma nakon više od dva destljeća stanke!

Tajči je ponovno u Hrvatskoj! Iz daleke Amerike stigla je kako bi promovirala svoju novu pjesmu naziva 'Glavu podigni'. S novim singlom nekad najveća teen zvijezda najavljuje izlazak svog novog albuma.

>> Andrea Šušnjara inspirirana Tajči? Pogledajte ovaj imidž!

Pogledaj i ovo In Magazin: Antonija Šola - 2 u tijelu latino dive Evo kako se Antonija Šola uvjerila da nije nimalo lako biti J.Lo: ''Sljedeća dva dana imala sam upalu vratnih mišića i svega''

Tijekom 90-ih godina sve su tinejdžerice željele imati narančastu haljinicu u kojoj je Tajči otpjevala svoj megahit 'Hajde da ludujemo'. Kultna haljinica čak 23 godine poslije dobila je svoj stih u Tajčinoj novoj pjesmi simboličnog naziva naziva 'Glavu podigni'.

'To je jedna simbolika, svi imamo neku prošlost, svi imamo nešto što nas je definiralo prije i to je prošlo, mijenjamo se, učimo, zreliji smo, ali još uvijek smo isti, srce je još uvijek kao što je bilo. Uvijek je ta narančasta haljinica i meni osobno ostala simbol tog optimizma, mladosti, nade i ta narančasta boja te uvijek podigne, kaj je da je', otkrila je Tajči u intervjuu za inMagazin.

  Svoju narančastu haljinicu Tajči i danas brižno čuva. Haljinica bi uskoro, kaže, mogla izaći iz ormara.

'Ja tu haljinicu zaista želim sačuvati. Veselim se trenutku u kojem ću je obući javno, ali neću otkriti koji će to trenutak biti', kaže Tajči.

Ovih dana u prekrasnom Dubrovniku snima i spot za pjesmu čije je stihove napisala Antonija Šola, a uglazbila Tajči. Otpjevat će je i na hrvatskom i na engleskom jeziku.

'Spotove će raditi Danko Putar i moja ekipa Ivan Friščić i suradnici s kojima dugo radim i jednostavno ih strašno volim, a redatelj je Will Benson kooji je dugo radio u Los Angelesu, tako, bit će jedna krasna kombinacija. Baš se veselim', kaže Tajči.

Spotom za novi singl Tajči najavljuje izlazak svog prvog pop albuma nakon više od dva destljeća stanke. Na dvojezičnom glazbenom nosaču naziva 'Probudite se' snimljenom u Nashvilleu i New Yorku surađuje s nagrađivanim producentom Bryan Lenoxom te mnogim glazbenim velikanima poput Kena Lewisa ili Dragana Čačinovića Chacha. Album je većim dijelom kantautorski, a po stihovima mnogih pjesmama i autobiografski.

'Album ima dosta pjesama koje održavaju nekako moje iskustva, proživljavanja u tom svijetu kad dođeš do tog trenutka kad se stvarno moramo probuditi iz te nekave rutine i pronaći nešto dublje, vratiti se ljubavi, vratiti se identitetu tko smo, što smo i zašto smo', otkriva pjevačica.

Što je sve slavna pjevačica 1990-ih otkrila pred kamerama inMagazina, pogledajte u prilogu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene