Skromna i prelijepa

Rijetko pojavljivanje Lane Radeljak: Evo što je rekla!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Radeljak, prelijepa kći glumice Ene Begović, prvi je put progovorila za medije, i to upravo za kamere Nove TV.

Sinoć je najuzbuđenija i najposnosnija bila 13-to godišnja Lana Radeljak, kći tragično preminule glumice Ene Begović, koja svakoga dana sve više nalikuje svojoj majci.

Pogledaj i ovo Maja Lena Lopatny Čestitke! Kći Mije Begović objavila prelijepe vijesti s dečkom kojeg je dosad skrivala: "Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci!"

Skromna i prelijepa djevojčica već je dobila ponudu Zlatka Viteza da jednog dana zaigra s glumačkom družinoje 8. razred, a planira upisati gimnaziju. Za sada samo uživa gledajući filmove, a najviše voli komedije.

Njezina mama, glumica Ena Begović, ostavila je neizbrisiv trag u kazalištu i na filmu ostvarivši čak 98 uloga u svojoj karijeri. U Monografiji posvećenoj životu i djelu ove velike i omiljene dive, uz obilje slikovnog materijala te tekstove redatelja književnika i glumaca, njezinih suradnika i prijatelja, posebnu draž čine i Enina razmišljanja o životu i umjetnosti.

>> Pogledajte PRVU izjavu Lane Radeljak!

Unatoč tome što je tiskana monografija se još neko vrijeme neće naći na policama knjižara. Razlog tome je spor oko prava nad objavljenim fotografijama pokojne glumice u knjizi. No, ni ta novonastala situacija sinoć nije pokvarila večer sjećanja na veliku glumicu, majku i prijateljicu.

Uz monografiju, jučer je predstavljen i film u kojem su otkriveni neki detalji iz privatnog života jedne od najvećih hrvatskih glumica. Na sinoćnjem događanju bila je cijela obitelj pokojne Ene. Ena Begović, inače Trpanjka, rođena je u Splitu 1960 godine. U Zagreb se preselila kao studentica prava, no kada ju je redatelj Lordan Zafranović ugledao, zatečen njezinom prirodnom ljepotom, ponudio joj je malu ulogu u filmu Pad Italije. Ostalo je povijest. Pogledajte prilog inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene