Dao je svima savjet

Saša Antić ima recept za ova luda vremena koja nije naslućivao kada je pisao "ostani zdrav nemoj skupit virus"

Saša Antić - 1 Saša Antić - 1 DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Antić - 1 Saša Antić - 2 Saša Antić - 3 +0 Saša Antić - 4 Galerija

Kada je 2010. pisao stihove ''Ostani zdrav nemoj skupit virus'', Saša Antić nije ni slutio kakva nas virusna vremena čekaju. Slično se dogodilo kada je pisao ''Kornjaču''. Naslovni je to singl trećeg albuma, u kojem secira trenutnu situaciju i zaključuje da je u nadrealizmu trenutka u kojem se nalazimo najbolje da se opustimo kao da ''plovimo na leđima kornjače''. O solo karijeri popularnog TBF-ovca, očinstvu, ovim ludim vremenima te alteregu Alehandru Buendiji pogledajte u našem videu.

U strašnoj situaciji koja je zadesila glazbenu scenu, Saša se ne srami priznati da prima novčanu pomoć od države, ali i da sve češće razmišlja o nekim alternativnim zanimanjima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

"To sam izjavio više u šali da ilustriram problem koji imaju brojni kolege, pogotovo oni koji ne pišu pjesme. Svirki nije bilo uopće, ja čekam nešto pa sam stegnuo sam remen. Ne žalim se preživjet ću, ali kad razmišljam što bi radio uvijek mi je taj taksist, poštar, slastičar, sad razmišljam i o češljanju pasa mozda. Kupili smo malog psa pa možda", otkriva nam Saša.

Kako god okrenete Saša je klasa optimist, što se ne može reći za Alehandra Buendiju, njegov alterego.

"Taj Buendia je dosta mračniji tako da je ovaj album dosta, može se reći crn, dosta crnog humora ima. Nešto što ima i u TBF-u, ali ovdje je onako još izraženije, ali opet sam ga složio da ima neku pozitivu. Mogli bi reći da je to Buendia, dark side. Ja sam uvijek pozitiva u životu", kaže nam Saša.

S pozitivnim stavom bilo je lakše preživjet i prvi val pandemije. Uz suprugu, dvoje sinova, dvije mačke i psa u karanteni nije bilo dosadno, a i online škola nije bila drama.

"Moja supruga je profesorica tako da klinci već imaju naviku te radne. Ja sam u školi uvijek bio dobar, nisam to nikad doživljavao kao napor i oni isto tako. Bistru su i pametni su, odrađuju to sve bez problema", pohvalio ih je Saša.

I dok je glazba njihovog tata ne playlistama mnogih, u njihovoj se kući slušaju neke druge stvari.

"Mislim da još uopće nisu skužili čime se ja bavim. Tu i tamo malo, ali ne pokazuju neki interes niti im ja to serviram i namećem
¤W10 145 ]] C2.5 J 0 v1.0 CLIP src="1" disableNAT="t" in="13653" SluŠa se Michael Jackson, Queen, svašta, ima i osamdesetih, mislim da dobru muziku slušaju", zaključio je.

Obzirom na to da još nitko ne vidi svjetlo na kraju tunela, pa tako ni koncetre, Saša razmišlja kako razveseliti publiku.

"Razmišljam neki striming napraviti u nekom malom klubu, da to bude bas klupski, da nije samo pa da ide live", otkrio nam je planove.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Krunoslav Kićo Slabinac Krunoslav Kićo Slabinac +0 Krunoslav Kićo Slabinac Celebrity Kićina divna crna žena oglasila se nakon njegove smrti i odgovorila na kritike dušebrižnika

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene