Iskreno priznanje

Sandi o nekadašnjoj ljubavi Branki: 'Zabranjeno voće je uvijek najslađe!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U povodu promocije njegovog novog spota za pjesmu 'Da mogu biti njen' u kojem se pojavljuje bivša Miss Hrvatske Katarina Prnjak, Sandi Cenov za inMagazin iskreno je progovorio o svojoj slabosti na lijepe žene.

Osim o bivšim ljubavima, Sandi je otkrio i čime ga je osvojila sadašnja supruga.

Pogledaj i ovo Sandi Cenov Prije 18 godina Sandi Cenov lijepu odvjetnicu pred oltar je odveo nakon samo tri mjeseca poznanstva, ona se pohvalila fotografijama s vjenčanja!

Inspiraciju za svoje tekstove Sandi, kako sam kaže, pronalazi u vlastitoj burnoj ljubavnoj prošlosti. Budući da ga od davnih dana prati glas kako je slab na misice, Sandi je otkrio da ga je nekad davno privlačio fizički izgled, ali da mu je danas presudan karakter.

>> Miss Hrvatske u zagrljaju Sandija!

Pjevač je u mladosti teško odolijevao lijepim ženama, pa se, u vrijeme njegove romanse s Brankom Bebić, ni on ni ona nisu obazirali na upozorenja kojima su ih dušebrižnici obasipali sa svih strana.

'Uvijek je vjerojatno ono zabranjeno najslađe. Ona mi je bila najzabranjenija osoba u državi, pa onda je to bilo najinteresantnije, mislim da ljudi koji su zagazili nekad u to, zabranjeno voće, znaju o čemu pričam. Ne znam tko bi bio dečko od nekakvih 20 i koju godinu da to može, a da to ne ostvari, da mu se nudi', bio je iskren Sandi, pa je, između ostalog i potvrdio da je svojedobno bio preko ušiju zaljubljen u još jednu misicu - Fani Čapaliju.

A upravo karakterom osvojila ga je njegova supruga Ilina s kojom ima kćerkicu Zaru i sina Mikulu. 'Recept za uspješan brak je jako puno razgovora i otvaranje karata svih na stol. Mi znamo sve jedno o drugom, ona zna cijelu moju povijest i sve skupa. Mislim da su najstrašnije greške u braku koje se dogode tjeranje inata i ne sjedanje za stol i ne imanje vremena, ako treba tri sata, četiri sata, sjest i razgovarat', otkrio nam je tajnu svog braka sa suprugom za koju tvrdi da je najzabavnija osoba koju poznaje.

Danas najviše na svijetu voli svoju suprugu i klince, a kakva ga je dogodovština njegove Zare nedavno do suza nasmijala pogledajte u priloženom videu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene