Prljavo kazalište

Nakon 35 godina karijere i dalje kao klinci na maturalcu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon 35-godišnje karijere, članovi Prljavog kazališta na turnejama se i dalje ponašaju kao klinci na maturalcu. Kemije među njima ne nedostaje, tako da se raspasti mogu jedino ako im presudi biologija. Toliko im je dobro da Jasenko Houra želi napisati knjigu o smiješnoj strani posla.

Jedino dosadnije od snimanja spotova, članovima Prljavog kazališta je fotoshooting. Radije bi, kao u ranijim danima, odradili 29 koncerata u 30 dana. No, priznaju, tek danas maksimalno uživaju u svojim nastupima.

Pogledaj i ovo In Magazin: Prljavo kazalište - 2 ''Volio bi to'' Prljavo kazalište o velikoj neostvarenoj želji: ''Sve će biti podređeno da to napravimo!''

'Kad si mlad i bend ti je mlad, toliko je nervoze pred koncerte, izgoriš svaki put, ovo je danas veliki maturalac. Maturalni si uplatio cijeli život, tu je non-stop, bitno je da postoji između nas neka kemija', izjavi oje Jasenko Houra.

>> PREMIJERNO: Pogledajte spot Prljavog kazališta 'Možda dogodine'

Vjerovali ili ne, ovi si mladići na turnejama jos uvijek priređuju spačke, bude se međusobno usred noći i ne daju si spavati.

'Ne bi se nikad s tim bavio da mi nije s njima toliko zabavno i da ih vidim i da se mogu s njima zezat. To mi je druga obitelj', izjavio je Houra.

Iako su već toliko dugo zajedno da bi, kako kaze Bodalec, bilo iluzorno očekivati da se dan nakon koncerta nađu na kavi, ipak ne znaju što bi sa sobom da prestanu svirati.

'Naprosto me fura da to traje, to volim i za to živim. Predivno se osjećam u toj ulozi i zahvaljujem Bogu za dan kad sam došao u kazalište', izjavio je Bodalec.

Cijeli intervju pobledajte u priloženom videu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene