Najbolje iz Supertalenta

Bilmanov zlatni gumb iznenadio sve prisutne: "A nek vam bude, dođite vi nama opet!"

Team Babe (Foto: IN Magazin) Team Babe (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Team Babe (Foto: IN Magazin) Team Babe (Foto: IN Magazin) Dream Team Babe (Foto: Nova TV) Dream Team Babe (Foto: Nova TV) Dream Team Babe (Foto: Nova TV) Dream Team Babe (Foto: Screenshot nova TV) Dream Team Babe (Foto: Screenshot nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Nova TV) Hrvoje Vekić (Foto: Nova TV) +0 Duo Kamikazete (Foto: Instagram) - 6 Galerija

Suze, smijeh i već standardni dijapazon osjećaja i ove je nedjelje, putem malih ekrana, ušao u mnoge domove. Supertalent ni ovog puta nije razočarao pa su, osim standardnih pjevačkih i plesačkih talenata, neki pokazali svoja nešto drugačija umijeća.

Drugu emisiju Supertalenta koju je otvorio Amerikanac Ron Holsey koji je simpatičnošću i vedrinom odvam razoružao publiku i žiri. Ovaj scenarist dječjih emisija za sebe kaže da danju piše, a noću pjeva. Voli džez i ćevape, a žiri je osvojio ne samo osobnošću već i izvedbom.

Pogledaj i ovo Dream team Babe (Foto: IN Magazin) Hit su bile i ostale Poruka Dream Team Baba svim slobodnim muškarcima pravi je urnebes: ''Pa radi toga smo i došle!''

"Jako sam uzbuđen zbog odlaska u Europu i nastupa na Supertalentu", rekao je Ron uoči svog nastupa. A kada je počeo pjevati - svi su zanijemili od iznenađenja. 

˝Volio je ženu svog života, sada tugu svoju vješto skriva...˝, pjevao je Ron na tečnom hrvatskom jeziku. 

Žiri je teško mogao sakriti oduševljenje, pa mu je jednoglasno dao još vremena da uživa u omiljenim domaćim specijalitetima.

"Izgleda da ću ostati u Hrvatskoj još malo, idem sad na ćevape. Da proslavim", komentirao je simpatični Ron. 

A osim onih koji su svojim talentima oduševili bilo je i onih koji su uspjeli rasplakati gledatelje i članove žirija, kao i onih koji su ih ostavili bez teksta. 

"Jedan od onih koji je uistinu zapanjio sve prisutne bio je 28-godišnji Aleksandr, koji je pokazao svoju nevjerojatnu svaitljivost. 

A kraj emisije još jednom su upriličili zlatni konfeti kojima je Bilman nagradio Drem Team Babe iz Ljubuškog.

A kako su Dream Team Babe slavile u rodnom Ljubuškom, pogledajte ovog petka u In Magazinu.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene