Malene spravice

Domaće zvijezde otkrile su nam tajne svojih mobitela

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mobitel, taj maleni uređaj o kojem smo postali ovisni, danas je toliko važan da čak i kazališni komad nosi njegovo ime...

Kazlište popunjeno do zadnjeg mjesta i gromoglasan pljesak siguran su znak da imate hit predstavu. Već i samo ime 'Mobitel' daje nam do znanja da je tema bliska svima nama. A priča glasi - stjecajem okolnosti u zračnoj luci se u isto vrijeme nađu ljudi koji prežive teroristički napad te se njihovi životi isprepletu na čudnovat način.

Pogledaj i ovo Otvorenje salona žena zmaj Ecija Ojdanić pomutila pamet kratkom haljinom, a u ovom outfitu teško bi itko mogao pogoditi koliko ima godina!

Ecija Ojdanić: 'Trudit ću se da mi djeca što prije odu iz kuće'

'Svi oni koji misle da su ovisni o mobitelu i da trebaju neprestano biti dostupne, ali i svi oni koji misle da se život događa negdje drugdje, trebali bi doći ovdje', pozvao je publiku redatelj Krešimir Dolenčić.

A dostupni smo svi, javljamo se na prvi zvuk, iako bismo na nekim mjestima mobitel uistinu trebali ignorirati.

'Nisam imao takvih situacija, a nadam se ni da neću. Wc', rekao je Miran Kurspahić.

Premda razgovaraju na svim mogućim mjestima, kada su poruke u pitanju - oprezni su. Paze komu i kada ih šalju pa nema neugodnih jutarnjih prebiranja po mobitelu. A glupost poput provjeravanja mobitela svojih boljih plovica im ne pada na pamet. Špijuni u njima su nezaposleni.

Posla imaju previše da bi dragocjeno vrijeme trošili na ljubomoru. Dani na setu traju zaista dugo. Svi se oni dive kolegici Eciji Ojdanić koja je uz dramsku seriju 'Kud Puklo da Puklo' ima vremena za daske koje život znače. Kako se snalazi, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene