"Ekstremno znam"

Oglasila se glumica o čijoj su se smrti raspisali svjetski mediji, sve je sama lažirala: “Žao mi je što sam vam nanijela bol. Moja namjera?"

Poonam Pandey Poonam Pandey Poonam Pandey/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Poonam Pandey - 4 Poonam Pandey - 10 Poonam Pandey - 8 Poonam Pandey - 9 Poonam Pandey - 6 Poonam Pandey - 5 Poonam Pandey - 7 Poonam Pandey - 2 Poonam Pandey - 3 Poonam Pandey - 4 +5 Poonam Pandey - 1 Galerija

Poonam Pandey lažirala je vijest o svojoj smrti, a sada se javila i otkrila zašto je to učinila.

Samo dan nakon što je na njezinom profilu na Instagramu objavljena vijest da je preminula i nakon što je to za medije potvrdila njezina menadžerica, slavna indijska glumica Poonam Pandey priznala je kako je istu lažirala i pritom se ispričala svima.

32-godišnja Poonam oglasila se na svom profilu na Instagramu nakon što su svjetski mediji prenijeli da je preminula od posljedica raka grlića maternice i pojasnila zašto je to učinila.

“Žao mi je što sam vam nanijela bol. Moja namjera? Da šokiramo sve, što je rak grlića maternice. Da, lažirala sam svoju smrt. Ekstremno, znam, ali sad odjednom svi govorimo o raku grlića maternice. Nisam umrla zbog raka grlića maternice, no nažalost, to ne mogu reći za tisuće žena koje su izgubile živote zbog te bolesti", izjavila je Poonam u videu koji je objavila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Poonam Pandey (@poonampandeyreal)

Uz to je pokrenula i web stranicu pod nazivom poonampandeyislive.com s ciljem podizanja svijesti.

Je li Poonam Pandey pretjerala s ovakvim potezom?

  • Definitivno, ovo je previše!
  • Nije, treba osvijestiti ljude o bolesti na bilo koji način.

Ukupno glasova:

Vijest o njezinoj smrti bila je objavljena na njezinom profilu na Instagramu na kojem ju je pratilo 1,2 milijuna ljudi.

"Ovo jutro je teško za nas. Duboko ožalošćeni javljamo vam da smo izgubili našu voljenu Poonam od posljedica raka vrata materice. Svaki živi oblik koji je ikada došao u kontakt sa njom dočekan je sa čistom ljubavlju i ljubaznošću. U ovo vrijeme tugovanja, molimo vas za privatnost dok se prisjećamo svega što smo s njome dijelili", pisalo je u objavi.

"Preminula? Nadam se da ovo nije lažna vijest ili šala", "Kako je to moguće?", "Ma ovo ne može biti istina, recite mi da se šalite", "Ovo je jako tužno", "Kako? Prije četiri dana je objavila video ovdje", "Pretužno", "Život je nepredvidiv", "Bila je tako hrabra djevojka", "U šoku sam", "Kako je ovo moguće? Kako netko može odmah umrijeti od raka?", bili su neki od komentara njezinih šokiranih pratitelja.

Pandey je rođendan u Kanpuru 1991. godine, a karijeru modela započela je 2010. godine, a tri godine kasnije debitirala je u Bollywoodu u filmu "Nasha". Također se pojavila u filmovima poput "Love is Poison", "Malini & Co" i "The Journey of Karma" uz uspješnu karijeru modela.
Dodatnu slavu stekla je prije dvije godine kada je javno obećala da će se skinuti ako reprezentacija Indije osvoji ICC Svjetsko prvenstvo u kriketu.

"Poonam Pandey, omiljena glumica i ličnost društvenih medija, preminula je od raka grlića maternice, ostavljajući industriju zabave u šoku i žalosti. Njezin nepokolebljiv duh usred zdravstvenih problema bio je doista izvanredan", izjavila je njezina menadžerica Nikita Sharma lokalnim medijima te istaknula kritičnu potrebu za povećanjem svijesti i proaktivnim mjerama protiv bolesti koje se mogu spriječiti poput raka vrata maternice, prenio je Daily Mail.

Deset istina koje trebamo znati o raku vrata maternice. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pablo Escobar i Maria Victoria Henao - 2 Pablo Escobar i Maria Victoria Henao - 1 Maria Victoria Henao Pablo Escobar i Maria Victoria Henao - 2 +3 Pablo Escobar i Maria Victoria Henao - 3 Celebrity Udala se za najvećeg narkobosa s 15 godina, a već prije toga natjerao ju je na djelo koje ledi krv u žilama

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jonnie Irwin Jonnie Irwin Jonnie Irwin - 2 Jonnie Irwin +16 Jonnie Irwin - 14 Celebrity Preminuo voditelj čija je emisija bila omiljena i u Hrvatskoj, tužnu vijest potvrdila supruga: "Došao je dan za koji sam molila da ne dođe..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene