''Opuste me''

Jedna od naših najuspješnijih i najljepših sportašica ima hobi za koji rijetki znaju: ''Moja velika strast već par godina''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Donna Vekić - 1 In Magazin: Donna Vekić - 2 In Magazin: Donna Vekić - 4 In Magazin: Donna Vekić - 7 Donna Vekić i Borna Ćorić Donna Vekić - 4 Donna Vekić - 3 Donna Vekić - 2 In Magazin: Donna Vekić - 3 In Magazin: Donna Vekić - 5 +0 In Magazin: Donna Vekić - 11 Galerija

Iza naše tenisačice Donne Vekić pobjeda je na WTA turniru u Italiji. Nakon osvajanja trećeg trofeja u karijeri, na kratkom je odmoru u Hrvatskoj. U rijetkim trenutcima predaha Ani Veli je otkrila sve o svojoj najvećoj strasti - mirisnim svijećama koje sama dizajnira.

S tri osvojena WTA turnira Donna Vekić jedna je od naših najuspješnijih tenisačica. Često ističu kako je i najljepša, no sada je na putu da postane i najuspješnija poduzetnica bijelog sporta. A za sve je kriva njezina najveća strast.

Pogledaj i ovo Iva Majoli zvijezda hit-serije Iva Majoli u Monte Carlu uživala u odabranom društvu i pohvalila se fotografijom sa svjetski poznatom glumicom!

''Mirisi, pogotovo svijeće moja su velika strast već par godina. Opuste me na kraju dana'', priča Donna. 

Njezine mirisne svijeće spajaju čak tri države. Francuska je kriva jer su u Grassu osmišljeni mirisi, Iz Italije je murano staklo, a zastupljena je i Donnina Slavonija jer pčelinji vosak stiže iz njezina bisera - Kopačkog rita.

''Uvijek kad samna turnirima posebno voli naglašavati da sam Iz Osijeka, iz Slavonije, a onda sam naravno tu uklopila i svoj brend, to je nešto s čim se ponosim. Mirise sam razvijala s profesionalcima, ali sam im dala neki input koje bi mirise htjela. Taj proces odabira je naporan rekla bih, ali mislim da smo napravili dobru selekciju'', govori Donna. 

Mirisi evociraju i uspone i padove. Uostalom, zna se da svaka medalja ima dvije strane.

''Porazi me uvijek pogode, ali s godinama ih lakše podnosim i brže se vraćam. Jednostavno dan poslije je novi dan'', priča Donna. 

Uz vitku liniju i prave modne odabire, Donnu često proglašavaju i najbolje odjevenom tenisačicom. Nedavno je za Aleksandru Dojčinović uskočila i u ulogu manekenke.

''Volim miješati domaće i strane brendove, ali kad sam u Hrvatskoj Alex mi uvijek spremi neki outfit tako da stvarno uživam u tome. Mislim da je bitno odvojiti vrijeme na terenu i izvan terena. Kad god imam neku posebnu priliku za spremiti se, uživam u tome'', govori Donna. 

Na turnirima rijetko ima slobodne trenutke, a kad ih ima, iskoristi ih za večeru ili kratak obilazak grada. Kad je odmor u pitanju, najviše uživam na Maldivima gdje ne vidim nikoga. To je mjesto za odmor'', kaže. 

Blagdani su uvijek rezervirani za Hrvatsku.

''To su posebni dani za mene, rezervirani samo za obitelj, bez treninga, i odmah nakon Božića letim za Australiju. Kuhanje tijekom blagdana prepustim mami i ujni iako volim kuhati, ali one se bolje snađu. Ja im dajem neke želje'', kaže Donna. 

Lijepoj Osječanki želimo da uz miris strawberries i champagne, posvećen Wimbledonu, ostvari i najveću želju - proslavi pobjedu na čuvenim travnatim terenima.

''Ako osvojim  Wimbledon onda me neko vrijeme sigurno nećete vidjeti jer ću se sunčati na plaži'', rekla je za kraj razgovora Donna. 
 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Baniček Ema Baniček Ema Baniček Ema Baniček +2 Ema Baniček Celebrity Ema iz MasterChefa odlazi bogatija za novo iskustvo, ali i više od toga: "Ljubav se rodila, ona lijepa, nezaboravna"

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Instagram) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Instagram) +1 Rebel Wilson (Foto: Getty) Celebrity Svi već znaju da je skinula 35 kila, ali ipak je sve šokirala njezina pojava uživo nakon dugo vremena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene