Uspješne na podiju

Vrhunske plesačice i prave ljepotice: Evo koje će to zgodne dame naše poznate muškarce pretvoriti u kraljeve plesa!

Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme, plesna partnerica Davora Garića (Foto: Dnevnik.hr) Valentina Walme (Foto: Instagram) Gabriela Pilić, plesna partnerica Slavka Sobina (Foto: Dnevnik.hr) Ples sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Ples sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) Damir Kedžo (Foto: PR) Davor Garić (Foto: PR) Slavko Sobin (Foto: PR) +0 Helena Janjušević, plesna partnerica Damira Kedže (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Ove su dame uspješne na plesnom podiju, ali i izvan njega te je uz njih lakše svladati sve plesne izazove. U idućim minutama predstavljamo vam vrhunske plesačice, s kojima će naši poznati muškarci postati kraljevi plesnog podija.

Valentina, Helena i Paula, uz Gabrijelu i Elu, tajnama plesne umjetnosti učit će muški dio zvijezda u Plesu sa zvijezdama.Iza ovih vrhunskih plesačica godine su iskustva koje će pokazati i na plesnom podiju.

''Plesom sam se počela baviti od malih nogu, s jednom 5-6-7 godina, prvo kao jazz dance onda sam se prebacila na standardne plesove, znači 20-ak godina i više. Plesala sam od malena tako da nije bilo upitno da mi se to sviđa a konkretno latino američke i standardne plesove smo vidjeli na televiziji, tako da je mama onda pogurala da je malo krenem u tom smjeru'', kaže nam Gabrijela Pilić. 

Pogledaj i ovo Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Posebno emotivan Grubnić se oglasio nakon valcera koji je plesao za bivšu ljubav: "Znam da djelujem snažno, ali ranili su me"

Otad je skupila 16 naslova prvaka Republike Hrvatske u najvažnijoj kategoriji odraslih u latino-američkim, standardnim i kombinaciji deset plesova. A po pobjedu u Plesu sa zvijezdama kreće sa Slavkom Sobinom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bit će zanimljivo vidjeti kako će se na plesnom podiju snaći stand up komičar @ivansaric, a uz njega ćemo u showu vidjeti @paula_jericevic iza koje je 18-godišnje iskustvo te će se potruditi da svoje znanje što više prenese na svog plesnog partnera. 🤩 #plessazvijezdama #novatv

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on


''Stvarno ga drilam i osnove i kroz koreografiju i zasebno kroz osnovne korake, tako da nije lagano ali on to stvarno želi tako da nije problem uopće'', kaže. 

 

Uz Valentinu, svoje plesne korake uvježbavat će televizijski novinar Davor Garić. A Davor je u sigurnim rukama jer su iza ove državne prvakinje u latinoameričkim i standardnim plesovima godine iskustva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najpoznatiji hrvatski stilist @markogrubnic zaplesat će s @ela.vukovic koja se 15 godina bavi plesom te je bila čak dva puta državna prvakinja u kombinaciji 10 plesova, tri puta državna prvakinja u standardnim plesovima, dva puta viceprvakinja u latinoameričkim plesovima. 🤩 #plessazvijezdama #novatv

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on


''Zapravo me tata odveo na prve sate plesa i oduševilo me jer se on prije bavio latino američkim i standardnim plesovima i tako je krenula ta moja ljubav prema plesu. U isto je vrijeme on vodio plesne turnire, pa tako je moja ljubav sve više rasla, a i mama mi je radila haljine, lijepila šljokice, pa je tako zapravo cijela obitelj bila u plesu, još sam k tome plesala sa bratom'', priča Valentina. 

 

Koliko je teško naći plesnog partnera, zna Paula Jeričević. Plesom se počela baviti kao djevojčica, no prve je godine, kaže, provela plešući po kući. Ples je potom nastavila i na europskim te svjetskim podijima, gdje je godinama predstavljala Hrvatsku na brojim natjecanjima. Ovog puta na podiju će joj se pridružiti stand-up komičar Ivan Šarić.

''Dosta je viši od mene, ali na sreću nemam osjećaj da se to jako kuži. Možda zato što smo kliknuli. Pa sve nešto što radimo je dosta dobro, dosta je prirodno i ide nam, nije mi teško raditi s njim jer brzo sve pokopča, jako je prirodan, voli plesati, a to mi je najbitnije'', kaže Paula. 

Damir Kedžo i Helena Janjušević još su jedan plesni par koji će se natjecati u zabavnom showu, a uz koji će se, vjerujemo, svi zaljubiti u ples, baš kao i Helena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@viktorija7777 obožava ples i jedva čeka početak showa, a vjerujemo i vi. 😍❤️ #plessazvijezdama #NovaTV

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on


''Jer je zapravo sjedinjeno i sport i umjetnost u jednome, što je meni super, jer mogu biti i kreativna a i iskoristit tijelo za svakakve stvari'', objašnjava. 

 

S Elom Vuković zaplesat će pak najpoznatiji hrvatski stilist Marko Grubnić. Plesne cipele su spremne, a koreografije se bruse punom parom.

''Neki put malo raspravljamo o stvarima ali mislim da je to neki normalan proces. Isto tako mislim da ni oni nisu zapravo znali točno u što se upuštaju, tako da nekad mi moramo bit stroži i reći ne, sad ponavljamo sto puta ovaj korak i takve neke stvari mislim da su možda malo nove zvjezdama'', smatra. 

Pripreme su u punom jeku, a kako će se pak 11 parova snaći u najvećem i najzabavnijem plesnom izazovu showa ''Ples sa zvijezdama'' pratite uskoro na Novoj TV.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene