Mlade i zavodljive

'Čim sam vidjela njihov video, znala sam da je to to!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One su mlade, zgodne i talentirane, a ono o čemu se posljednjih dana govori jest - njihov plesni video kojim su osvojile i daleku Kinu.

Članice plesne skupine, koja još nema ime, dosad su pojedinačno surađivale s gotovo svim poznatim domaćim estradnjacima. Ovih dana plesne korake uvježbavaju za još jednu suradnju.

Pogledaj i ovo Feminnem - 1 Kao djevojčice! Dugo su pauzirale karijeru, onda su se ponovno spojile i postale pravi hit, a ove fotografije dokaz su da nikad nisu izgledale bolje!

Seksi Hrvatice koje bi i Beyonce poželjela u svojem spotu!

Nakon što je ovaj video dosegnuo pola milijuna pogleda na internetu, čini se da su Brita, Karla, Martina i Lucija ostvarile tek prvu u nizu svojih estradnih suradnji.

Njihova sljedeća suradnja biti će upravo s poznatom pjevačicom Pamelom Ramljak.

'Baš sam sretna što sam prva koja je njih 4 skupila u spot. Nakon što sam vidjela njihov video na internetu, rekla sam to je to, bila sam oduševljena, prvo što su sve 4 različite, što mi je jako zgodno za vidjeti, lijepe su i jako se dobro kreću', rekla je Pamela.

Jedna kava bila je dovoljna. Djevojke su dobile svoj prvi estradni angažman u ovom sastavu, a pripreme za snimanje spota u punom su jeku.

Djevojke u srpnju putuju u Kinu na četveromjesečnu turneju koja će, očigledno, biti dobro plaćena.

Gledajući ih ovako uzbuđene uoči velikog puta i velike prilike koja im se pružila, Pamelu je obuzela nostalgija za danima provedenim sa Feminemkama.

'To zajedništvo, tri cure koje dijele istu strast, istu ljubav prema nečemu, i onda to zajedno mogu proživjet, to je neprocjenjivo.  Sigurna sam da mi ne bi bilo ni približno toliko zabavno da sam išla sama. Nikad neću zaboravit ta vremena, te ludorije i tu neozbiljnost, to je stvarno bio super period', priznala je.

Međutim, ono što je za ove djevojke poprilično neuobičajeno jest činjenica da čak ni s pola milijuna pregleda ona i dalje nemaju - ime.

'Mi smo se samo skupile radi snimanja videa, tako da neko ime još uvijek nemamo, možda u budućnosti, ne znam, ako nastavimo skupa plesat, što sigurno hoćemo', rekla je Lucija.

'Ljudi odmah uzmu Yonce, a kao jesu to one cure iz Yonce, jel to Yonce, uvijek se to nešto Yonce vrti, ali naravno, svi znamo čije je to ime i nadimak', dodala je Martina.

Sasvim svejedno kako se one zvale ili ne zvale, jedno je sigurno - dokle god se o njima priča, sve drugo je manje važno. Cijelu priču o talentiranim djevojkama pogledajte u In Magazinu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene