Bez skandala

Tko su slavni Hrvati koji su se razveli, a da nitko nije znao?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon njihovih rastava nije se dizala velika medijska prašina, nije bilo izljeva mržnje niti javnih svađanja. Oni su brak okončali mirnim putem.

Nakon osam godina ljubavi, mirno i bez skandala, svoj su brak okončali Vlado Kalember i Ana Rucner. Iako se o njihovu razvodu šuškalo duže vrijeme, ovi su se glazbenici trudili ostaviti dojam kako je sve u redu, znajući da razvod još više boli kad se odvija pred očima javnosti.

Pogledaj i ovo Vlado Kalember i Ana Rucner - 2 I danas su u dobrim odnosima Procurile fotke iz vremena kad su Vlado Kalember i Ana Rucner uživali u sretnom braku, a o događaju s njihove rastave i danas se priča!

Iako se neke domaće zvijezde o partneru i bračnim problemima ne libe govoriti za tabloide, pa se putem njih čak i svađati, postoje oni koji su se uspjeli razvesti civilizirano i bez skandala. Tko je od njih u tome uspio, pogledajte u priči Ružice Đukić.

Svi znamo na što mislimo kada kažemo sretan brak. Što se razvoda tiče, teško da bismo ijedan mogli takvim nazvati jer nitko se ne razvodi s osmjehom na licu. Ali on, ipak, može biti uspješno okončan.

Ana Rucner oglasila se na Facebooku: 'Navodi o razvodu su točni'

To nam potvrđuju i primjeri nekih domaćih zvijezda, koje su se o kraju braka, djeci i imovini dogovorili bez skandala, optuživanja i prepucavanja putem tabloida. Posljednji kojima je to pošlo za rukom su Ana Rucner i Vlado Kalember.

'Iako se razvodimo među nama nije došlo do kraja ljubavi. Volimo se i poštovat ćemo se i dalje na malo drugačiji način i na različitim adresama' napisala je glazbenica na svom profilu jedne internetske mreže.

Iako je Vlado od Ane stariji čak 30 godina u javnosti su slovili za sretan par. Svoj su brak, kroz šalu, znali nazivati spojem mladosti i

Tri godine više trajala je ljubav pjevačice Nine Badrić i njezina tadašnjeg supruga Bernarda Krasnića. O razlozima njihova razvoda moglo se samo nagađati jer oni o tome nisu željeli govoriti za medije.

'Nisam ni svoju karijeru stvarala na privatnim pričama, na manipulacijama istih. Nikada nisam svoje privatne stvari davala, zvala, prodavala ili trgovala', rekla j Nina.

Iako su već 2009. poslali pismo medijima u kojem su objavili da se razvode i u isto vrijeme zamolili za poštovanje privatnosti, ipak su svojem braku odlučili dati još jednu šansu.
Da li brak kao institucija vrijedi? Da, za mene vrijedi. I da, ne daj Bože sutra u mom slučaju se pokaže suprotno ja bih opet vjerovala u brak', dodala je.

Tri godine kasnije doznalo se da ga nisu uspjeli sačuvati. U vrijeme kada je ta informacija dospjela u medije, pjevačica i zagrebački poduzetnik već dva mjeseca nisu živjeli zajedno.
Tiho i u tajnosti razveli su se i pijanist Maksim Mrvica i njegova supruga Ana. Ništa nije dalo naslutiti da su odnosi među njima, da se poslužimo terminom koji se u takvim slučajevima često koristi, teško i trajno poremećeni. U braku su bili 11 godina, a u vezi čak 19.

'Podrška moje supruge koja je uz mene od početka je bila jako bitna. Mislim da netko tko se bavi tim mojim poslom koji je toliko stresan i vrlo nesiguran da je jako bitno imat nekog tko te drži, tko ti daje podršku cijelo to vrijeme', rekao je Maksim.

A velika podrška svojem suprugu Toniju bila je i menadžerica Ivana Nobilo Cetinski. Njihov odnos u četverogodišnjem braku cijelo je vrijeme bio i poslovne i emotivne prirode. Vjerojatno je to jedan od razloga zašto su pokušavali sakriti da se razvode.

'Ono što vam ja mogu potvrditi je da su se Toni i Ivana Nobilo Cetinski dogovorili. Znači, do odluke je došlo sporazumno na razdvojeni život i ono što vam sa sigurnošću mogu potvrdit je da se Toni Cetinski i Ivana Nobilo ne razvode',rekla je Snježana Jerković Ardočaj.

Iako su nakon razvoda najavili da će svoje poslovne odnose nastaviti, to se ipak nije dogodilo. Osim ovih domaćih zvijezda, bez skandala su se razveli i glumci Jelena Veljača i Janko Popović Volarić, njihova kolegica Jelena Perčin i njezin bivši suprug Kristijan Babić, Niko i Simona Kranjčar i mnogi drugi. Baš zato što su se uspjeli razvesti u dogovoru i bez javnih svađa, o razlozima razvoda ovih parova ništa se ne zna. Kao da je to, uostalom, i važno kad ljubavi dođe kraj.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene