Zanimljiva suradnja

Nika Antolos i Jerko Marić oduševili su europarlamentarce, evo kako je točno došlo do toga

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Nika Antolos - 1 In Magazin: Nika Antolos - 2 In Magazin: Nika Antolos - 3 In Magazin: Nika Antolos - 4 In Magazin: Jerko Marić - 4 In Magazin: Jerko Marić - 3 In Magazin: Jerko Marić - 2 In Magazin: Jerko Marić - 1 In Magazin: Nika Antolos - 7 In Magazin: Nika Antolos - 5 +0 In Magazin: Nika Antolos - 4 Galerija

Novi duet Nike Antolos i Jerka Marića oduševio je Bruxelles. Bivša pjevačica Feminema i frontmen Adastre zajedno su otpjevali Epas Song i oduševili europarlamentarce.

Epas song je drugi Jerkov duet u mjesec dana. Nakon što je sa sestrom Anđom Marić oživio bend Flare i otpjevao ''Srce mi je na mjestu'', uslijedio je i Epas song s Nikom.

Pogledaj i ovo Nika Antolos podrška sa svih strana Naša pjevačica mnoge je dirnula svojom posvetom kolegici: "Zato je mrze. Ne mogu je poleći, ne mogu je preskočiti, pa miniraju slabine"

''Nika i ja smo imali nekoliko uspješnih pjesama, a ja volim duete, da je što manje posla na meni'', govori Jerko. 

''Radimo zajedno u studiju, veći je gušt dijeliti pjesmu, uvijek mi je gušt surađivati s nekim tko voli glazbu jednakom mjerom'', priča Nika. 

Zvuk rock'n'rolla koji nas je, barem u mislima, vratio u srednjoškolske klupe, Nika je jedva dočekala.

Pjesmu rokerskog štiha frontmen Adastre osmislio je za europski projekt European Parliament Ambassador School.

''Taj se projekt bavi učenjem mladih o Europskom parlamentu i njihovim pravima u Europskoj uniji, o povijesti, religijama, o različitim zemljama europske unije'', priča Jerko. 

Projekt je aktivan u 50 hrvatskih škola, a Jerko je odabran da predstavi šest najuspješnijih.

''Kad smo radili taj projekt, pitao sam ih imaju li uopće pjesmu i rekli su mi da nemaju, pa sam ja napisao pjesmu vezano za to'', objasnio je Jerko. 

Kada su je čuli, iz Bruxellesa je stigao veliki palac gore.

''To je kao nekakav mali Eurosong jer će pjesma biti emitirana u svim zemljama europske unije'', priča Jerko. 

Tijekom snimanja videospota, Nika je dobila i jedan od najljepših komplimenata u svojem životu.

''Kad smo snimali spot s mladima došli su klinci i pitali koji je ona razred, predivno. Sad ću svaki tjedan tamo po kompliment'', rekla je Nika. 

Inače, Nika Antolos osjeća se sjajno. Već dvije godine nema simptome multiple skleroze, koju je pobijedila posebnim načinom prehrane.

''To je nekako iza mene, ta tema mi je kao da pričam o nekom drugom hvala Bogu, tako da se sad striktno fokusiram na ono što stiže, ne živim u jučer, ja sam danas i sutra. Veliki sam vjernik tako da moja vjera jasno govori da treba vjerovati u sutra i na to se fokusiramo i zato gledamo gdje su sljedeći nastupi, koja je nova pjesma, gdje ćemo, kako ćemo, gonimo jedno drugoga jer na kraju krajeva to i je smisao života, ići naprijed'', priča Nika. 

Sada se vesele najavljenim zajedničkim nastupima.

Cijeli razgovor pogledajte u videu! 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty Images) +1 Julia Roberts (Foto: Profimedia) Celebrity Daleko od supruga i doma uhvaćena u zagrljaju drugog muškarca, ne obazire se na navode o nevoljama u braku

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka Modrić (Foto: Instagram) +0 Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Nekad i sad Pogledajte kako je Vanja Modrić izgledala dok je još bila Lukina djevojka, zajedno su od njegove 19. godine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene