inMagazin

Nataša Bebić kakvu ne poznajete - Kraljica aerobika konačno pokazala svoje oči

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svi je znaju kao kraljicu aerobika, no Nataša Bebić nekoć se profesionalno bavila košarkom igrajući u tadašnjoj reprezentaciji te u francuskim klubovima.

Ona je jedno od najprepoznatljivijih lica Splita. Nataša Bebić, kraljica aerobika niti u sedmom desetljeću života ne posustaje. 'Rekla bih za sebe da sam sportašica. Meni je slov S u svim porama, baš kao i Split', rekla je Daliboru Petku, gostujući u njegovoj rubrici 'Njeno drugo lice'.

Pogledaj i ovo showbuzz Posve iskreno Legendarna domaća pjevačica prvi put progovorila o gubitku supruga

Prije košarke bavila se plivanjem. 'Plivala sam leđno u Poška, a bila sam duga i tanka štrkljica. U to vrime je harala tuberkoloza, a kako ja nisam imala apetita, rekla je mater neš više na plivanje, jer se bojala da ne dobijem tuberkulozu. Tako sam otišla na košarku', kaže Nataša.

Lopta ju je odvela i do Francuske, bila je reprezentativka Jugoslavije, no najljepše je dane provela u Splitu. 'Ekipa mi je bila super, a takve smo ostale još i danas. Sjećam se utakmice u Beogradu s Partizanom. Bilo je vruće, a mi smo u bocu od kole stavili malo konjaka. Prva petorka išla je jedna za drugom u wc malo se cvrcnuti. Ajme, mi se nismo sastale s balunom. Pita nas trener jeste vi pijane, a mi ne ahahahaha. Stiglo poluvrijeme i onda smo se malo otriznile. Partizan je prvo poluvrijeme vodio s 20 razlike, mi smo ga na kraju dobile sa 12', priznala je Bebić.

Odrastala je uz dva velika brata – vaterpolista Maksa i glasovitog boema Tomu Bebića. 'Toma mi je kupio gitaru, a kako sam igrala košarku bolili su me prsti i nisam mogla igrati pa sam mu je vratila. Sad mi je toliko žao, mogla sam imati band', rekla je Nataša, koja je po prvi puta nakon dugo vremena pokazala svoje oči.

'Jednom sam snimala emisija. Bila sam u dvorani, sva oznojena i sitila se, ajme nisam ponila pituru. Moj trener Šunduv mi je rekao što te briga stavi očale. Emisija je ispala super i tako je ostalo. Ne mogu ih skinuti, osjećala bi se kao da sam gola', priznala je kraljica aerobika, koja se najesen vraća u dvoranu nakon operacije koljena.

Pogledajte prilog inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene