Legendarna Regica

80 joj je godina, a još uvijek je zadržala zaigrani duh u sebi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumica Smiljka Bencet u 60 godina dugoj karijeri odigrala je puno velikih uloga, no Regica u seriji Gruntovčani ostala je njena uloga života.

'Svašta sam igrala i vrlo veliki dramsk repertoar sam imala. Govorili su da sam sličnija srpskim glumcima nego hrvatskim, jer su oni ti koji se daju od nožnog palca prema gore', rekla je Smiljka Bencet, koja je odigrala 131 ulogu u više od 3 tisuće predstava. Ipak uloga u Mejašima, a kasnije u seriji Gruntovčani promijenila joj je život.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "Baca li samo meni...?" Zanosna Nives Celzijus uživala je u društvu našeg poznatog voditelja, kojeg je usporedila s Bradom Pittom!

Omiljena 'Ana Šafranek' otvorila srce: 'Doživjela sam ljubav na prvi pogled'

'Igrom slučaja sam postala Regica. Nela Eržišnik se razboljela, pa je bilo pitanje tko će sada snimati njene scene. Šermentovi su se sjetili mene i nazvali me u 11 navečer, mogu li doći po mene ujutro. Ja sam im rekla za boga miloga nisam nikad snimala i bila pred kamerom. I onda smo moj muž Jagarić i ja rekli to je sad ili ili. Možda te više nikad ne budu ni zvali. Snašla si se u teatru zašto ne bi i tu', prepričava Smiljka koja s Regicom nema puno dodirnih točaka.

'Regica mi je dala mogućnost da izrazim ono što se inače nisam usudila privatno, kak se kaže zločestoću. Volim se svadit, a nemam se s kim', kaže Bencet koja je  još uvijek je zadržala zaigrani duh u sebi i sa 80 godina.

U rubrici 'Njeno drugo lice' Dalibora Petka govori i o svom odnosu s kolegom Martinom Sagnerom, koji je utjelovio lik Dudeka, o svom hobiju s kojim ju je zarazio njen pokojni suprug Vladimir Jagarić te o trudnoći u poznim godinama. 'Da se ponovno rodim bila bih glumica. Živite tuđe živote, nije vam dosadno, jer niste samo jedna osoba. Igrala sam i stare i mlade i dobre i zločeste i da mogu sve bih ponovno', rekla je Smiljka Bencet.

Više pogledajte u videu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene