Ekskluzivno:

"Fraiser" progovorio o teškim životnim trenucima: "Žalim samo ako sam nekog nenamjerno povrijedio"

Kelsey Grammer (Foto: Getty) Kelsey Grammer (Foto: Getty) Getty 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kelsey Grammer i Matt Bomer (Foto: Getty) +0 Kelsey Grammer (Foto: Getty) Galerija

Kelsey Grammer imao je zaista traumatičan život. No, kaže ekskluzivno za IN magazin, upravo to čini život zanimljivim. Njegove traume zaista su prevelike.

Glumac Kelsey Grammer i njegov kolega Matt Bomer, zajedno glume u novoj seriji. Otkrili su Ivani Nanut na Azurnoj obali zašto ožiljci života ljude čine zanimljivijima te koliko su i što naučili iz situacija koje su ih povrijedile.

Pogledaj i ovo In Magazin, Amanda Plummer Hollywood na Krku! Amanda Plummer i James Russo ekskluzivno pred kamerama IN Magazina o Tarantinu i Hrvatskoj!

"Pitali su pristajem li, rekao sam da ću javiti kad pročitam scenarij", rekao je Grammer nakon što ga je Ivana pitala što ga je privuklo novoj ulozi. "Izvan ekrana je veoma otvoren, dobar, suosjećajan, i zbilja mu je stalo do serije i do glume. Bio mi je prava inspiracija", komentirao je Bomer.

Grammer se proslavio ulogom psihijatra Fraisera, kojeg je igrao punih 11 godina. Imao je doduše, prilično turbulentan privatani život. Bilo je tu ovisnosti o opijatima, ubijeni su mu otac i sestra, dok su mu polubraća umrla pri ronjenju. Ženio se četiri puta, a razvodi su ga skupo koštali. Otac je sedmero djece.

"Žalim samo ako sam nekog nenamjerno povrijedio, a toga je sigurno bilo. Život je takav. Uvijek vam pruža prilike za učenje. Volio bih vjerovati da se život može proživjeti bez ikakvih ozljeda, no upravo je to ono što vas čini zanimljivim. Fasciniraju me ljudi koji misle da nisu patili", tvrdi o svemu Grammer.

Za kraj su obojica rekla da im je neugodno što još nisu posjetili Hrvatsku! Što su još otkrili Ivani Nanut, pogledajte u prilogu IN magazina. Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Kelsey Grammer i Matt Bomer (Foto: Getty) Kelsey Grammer i Matt Bomer (Foto: Getty) Foto: Getty

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene