Više od žene sportaša

Jelena Ristić: 'Žene poput mene više se ne oslanjaju samo na svoju ljepotu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jelena i Novak Đoković ovih su dana posjetili rodni Beograd. Kratkim, ali slatkim boravkom usrećili su mnoge. Imamo i intervju!

Supruga najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića mnogo je više od žene sportaša. Jelena, koja tek na prvi pogled djeluje plaho i krhko, zapravo je odlučna žena koja se itekako zna izboriti za svoje mjesto pod suncem. Tvrdi da se žene poput nje više ne oslanjaju samo na svoju ljepotu.

Pogledaj i ovo Novak i Jelena Đoković Ma slatki su Paparazzi uhvatili Đokovića i njegovu Jelenu kada su mislili da ih nitko ne gleda, pogledajte kakva je to ljubav i nakon 10 godina!

KAKVA FACA Novak Đoković slavi u velikom stilu, nakon pobjede gostovao u showu Stephena Colberta

'Sada stavljaju svoju ljepotu u drugi plan zato što je ljepota sad postala degradirana, u smislu unazađuje ih jer ih ljudi gledaju kroz njihovu ljepotu umjesto kroz njihovo znanje i kvalitetu. A jesam li se ja ikada osjećala tako? Ne zato što ja sebe doživljavam lijepom iznutra, to su vrijednosti koje ja vidim da se vide izvana, a vjerujem da će se mnogi složiti da nisam kao neke svjetski najljepše žene, ali mene to stvarno ne dotiče', smatra Jelena.

 

A photo posted by Jelena Ristic-Djokovic fanclub (@jelenaristicfc) on

Socijalno osviještena Jelena, uz sinčića koji će uskoro proslaviti svoj prvi rođendan, uvijek nađe vremena kako bi svojem suprugu pružila potporu s tribina, ali i pomogla najugroženijima. Majčinstvo joj je, kaže, dalo dodatni vjetar u leđa. Stoga se nježnija polovica obitelji Đoković angažirala oko časopisa namijenjenog studentima. Važnost ovog projekta prepoznala je i Jelenina prijateljica, slavna urednica američkog Voguea Anna Wintour.

 

Press for "original" magazine presentation.

A photo posted by Jelena Ristic-Djokovic fanclub (@jelenaristicfc) on


Iako su u rodnom Beogradu bili kratko, Jelena i Novak Đoković su, brojnim tribinam i humanitarnim akcijama, još jednom pokazali i učvrstili svoj zvjezdani status. Pogledajte cijeli intervju u prilogu inMagazina. 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene