Prestižan Laureus

Janica uz svjetsku elitu zablistala na dodjeli sportskih Oscara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Otkad je prestala skijati, Janica Kostelić rijetko se pojavljuje u javnosti. Skijašku ikonu sreli smo u Kini, točnije u Šangaju, gdje je prisustvovala dodjeli jedne od najvećih sportskih nagrada – Laureusu. Riječ je o najprestižnijem priznanju za svakog sportaša. Naša Janica bila je jedna od ambasadorica. Među nominiranima ove se godine našao i hrvatski tenisač Marin Čilić.

Jedna od najprestižnijih nagrada 'Laureus' često se zna nazivati dodjelom Oscara za sportaša. Do sada su dva Hrvata osvojila nagradu Laureus. Goran Ivanišević, koji ju je 2002. godine osvojio u kategoriji 'Povratnik godine' i Janica Kostelić, koja je 2006. odnijela pobjedu kao najbolja sportašica godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Najtrofejnija obitelj Bivši dečko Janici Kostelić usadio jednu veliku ljubav

'Sada, kada malo gledam unatrag, mislim da je to bilo veliko priznanje, ovo su sportski Oscari... Mislim da bi ovo trebalo još više popularizirati jer je sport jedna zdrava stvar', rekla je Janica pred kamerama inMagazina.

Noć Kostelića: Ivica u društvu lijepe supruge, sestra Janica blistala

Nagrada 'Laureus' dodjeljuje se još od 2000. godine. Pobjednike bira žiri, a čine ga najveće sportske legende.

Ove smo godine imali svojeg predstavnika na Laureusu. Pobjeda na US Openu našem je Marinu Čiliću osigurala nominaciju u kategoriji 'Proboj godine'. Nažalost, naš Marin nije imao sreće. Australski vozač Formule 1 Daniel Ricciardo dobio je Laureus za proboj godine.

U prilogu inMagazina pogledajte s kojim se sve slavnim sportašima i holivudskim facama susrela naša Janica na dodjeli Laureusa u Šangaju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene