2Cellos na turneji

'Ja sam seks simbol'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svoju prvu američku turneju, Stjepan Hauser i Luka Šulić otvorili su koncertom u New Yorku.

2Cellose čeka još 20 američkih gradova u mjesec dana. Interes za njih tamo je uistinu velik , pa kad ne nastupaju, slobodno vrijeme provode davajući intervju inozemnim medijima. Uopće ne sumnjamo da će i u Americi imati svoje vjerne obožavateljice.

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

'Ja sam seks simbol, mogi ne znaju što čelo može', poručuje Stjepan. Nakon američke turneje odmah idu u Vegas gdje se opet na neko vrijeme pridružuju Eltonu Johnu i njegovom Million Dollar Piano Showu . Ali, ako njih pitate, najnezaboravniji trenutak bio im je nastup s grupom Red Hot Chilli Peppers u Zagrebu.

>>  Misterij razriješen - evo što se događa s 2Cellosima!

Inače, u Americi su promovirali svoj novi i hvaljeni album Intuition koji je specifičan po tome što su na njemu odlučili u svoje obrade uključiti brojne slavne goste. Misija im je kažu educirati klasičare da zavole rock glazbu, a rockere da zavole klasičnu glazbu. Doista uživaju u tome što rade, a već imaju svoju publiku koja ih prati od koncerta do koncerta.

I za kraj spomenimo, da ce 2 Cellos u lipnju svirati u Varaždinu, Osijeku, Puli i mnogim drugim gradovima tako da će i hrvatski obožavatelji doći na svoje !

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene