Škakljivo snimanje

VIDEO Giuliano je pokleknuo pred mlađahnom atraktivnom manekenkom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlađe je slađe, ovotjedni je zaključak. Nakon što su poznate Hrvatice doslovno poludjele za mlađim muškarcima, otkrivamo još jednu vatrenu vezu.

Ekipa inMagazina vodi vas na snimanje videospota Giulianove nove pjesme 'Veći od ljubavi', koji će, ako pitate glavne aktere, itekako podignuti prašinu. Neki će kadrovi biti toliko škakljivi da ih se do posljednje sekunde skriva čak i od Guliana. 

Pogledaj i ovo showbuzz Otkrio sve Supruga šokirana! Ušetala mu u život i promijenila ga iz korijena

Giuliano probio led: 'Iza mene su to učinili svi!'

Spot je toliko ekstavagantan da ćete pasti u nesvjest živjet će te u neznaju dok ne vidite što smo napravili, a upoznat ćete i mladu manekenku na koju je Đuka 'pao' - Doru Vukšić.

Kada je karijera u pitanju, Giuliano se drži provjerenog recepta - bez skandala i istočnjačkog melosa. Osim ove pjesme, koju će predstaviti na Splitskom festivalu, u pripremi je i duet s Mineom. A manija koju je izazvao u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' još se nije stišala.

'Ljudi su imali priliku upoznat jedan dio mene koji nisu imali priliku di vidit ja sam osoba ta koja se voli dobro provest i zezat pa makar i na tuđi račun', rekao je Đuka.

Kako je krenulo, svi oni kojima je nedostajao Giulianov glas sada dolaze na svoje jer popularni je pjevač ubacio u petu brzinu na svim estradnim područjima.

Više o Giulianovim planovima saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene