Život van piste

Zgodni Hrvat: 'Imam mlađu ženu, to ti je motiv da više brineš o sebi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovih dana u Splitu boravi francuski maneken hrvatskih korijena Michel Bakić. Ovaj 40-godišnjak svojevremeno je modnu pistu dijelio s najvećim imenima iz svijeta mode.

Splitsko sunce i osmijeh Michela Bakića malo će koju gledateljicu ostaviti ravnodušnom. Ovaj francuski maneken hrvatskih korjena gotovo je dvadeset godina u svijetu modelinga. U njegovoj biografiji nalaze se revije i kampanje za najveće svjetske brendove.

Dean Pelić osvaja dame u tren oka

'To je posao fantastičan kad si uspješan. Fantastičan. Međutim, malo tko uspije, to je prosjek 5% ljudi, međutim, imao sam sreću. Rođen sam u Parizu, a skauti su me uočili. Devedesetih kada sam tek startao su bile nevjerojatne cifre. Moj frend Adnan je stvarno doživio nevjerojatnu karijeru i bio je baš top topova, i zarađivao je brdo novaca', sjeća se bivši maneken.

Michel ovih dana odmara u Splitu. Dalmaciju je posjetio samo na kratko. Zajedno sa suprugom i kćerkama Evom i Gabrijelom ubrzo se vraća u rodni Pariz. 'Imam mlađu ženu, to ti je motiv da još više brineš o sebi', kaže Michel koji će ove godine proslaviti desetu godišnjicu braka s lijepom splićankom Evelinom.

Kada su se prije jedanaest godina slučajno susreli u jednoj ljekarni, odmah ju je pozvao na spoj. 'Rekao je 'slušaj mala, ja ću tebe ženit'. Naravno, ja sam mislila da on nije normalan, s kim se to petljam, al evo kao što vidite već 11 godina... Moraš znat da smo rođeni isti dan, kad sam to sazna, rekao sam to je srodna duša. I vidiš nisam falia', sjeća se Michel.

Priču o bivšem modelu pogledajte u prilogu inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene